- ESTAT: ACTIU

- VERSIÓ COMPATIBLE: 4.0

1. COM SOL·LICITAR UN TERMINAL?
2. CONSIDERACIONS PRÈVIES

El Smart POS CM5 i el Smart POS CM35 són TPV Android amb Pinpad integrat i impressora tèrmica de 58 mm. Ambdós terminals són compatibles amb ItosPayGest, la Plataforma Cloud d'ITOS per a la gestió de dispositius de pagament i apps de les entitats financeres. Aquests dispositius de pagament disposen, entre d'altres, de la certificació de Seguretat PCI PTS POI.

1. COM SOL·LICITAR UN TERMINAL?

Ens posarem en contacte amb Comercia i farem la sol·licitud del Smart POS CM5 o del Smart POS CM35.

Nota: De moment, el dispositiu és compatible amb el banc LaCaixa.

2. CONSIDERACIONS PRÈVIES

Un cop tinguem el terminal a les nostres mans, sigui el CM5 o el CM35, hem de realitzar una sèrie de comprovacions.

1. Cerquem l'aplicació ISO8583 Service al terminal.

2. Prenem l'opció Manteniment.

3. Introduïm la contrasenya: 12369874 i prenem en Confirmar.

4. Prenem l'opció Canviar paràmetres.

5. De la següent pantalla, ens hem d'apuntar la IP i confirmar que els camps Terminal Id i Merchant Id estan correctament omplerts.
En cas d'error, hem de contactar amb el banc per a la seva modificació.

Nota: Un cop tinguem el terminal, hem de realitzar la integració al back-office de Revo XEF. Aquí podem trobar un article on s'explica detalladament com fer-ho.