- ESTAT: ACTIU

1. CONSIDERACIONS PRÈVIES
2. COM CONFIGURAR REVO HANDY?
3. COM FUNCIONA?
4. IMPRIMIR A CUINA AMB REVO HANDY
5. POSSIBLES ERRORS I COM SOLUCIONAR-LOS

Revo Handy és el nostre terminal tot en un. Podrem gestionar comandes, imprimir tiquets, processar pagaments, tot en un sol dispositiu.

1. CONSIDERACIONS PRÈVIES

• Si un client vol afegir Revo HANDY al seu compte Revo XEF, ha de sol·licitar al seu banc el datàfon Android model PAX A920 (BBVA o Nepting) o ITOS CM5/CM35 (Comercia, CaixaBank).

• Per poder efectuar els pagaments amb targeta mitjançant Revo HANDY, hem de tenir instal·lada, configurada i funcionant correctament l'aplicació de pagament Smartpay (BBVA), SmartPOSComercia (CaixaBank) o Payment (Nepting, França) en el datàfon.

• Afegir Revo HANDY (comandament-datàfon) a un compte de Revo XEF compta com a un dispositiu extra en el compte corresponent.

• En cas que rebem el datàfon sense l'aplicació Revo HANDY, haurem de facilitar a REVO el FUC/Número de comerç, nom fiscal del comerç i CIF de l'empresa. Aquestes dades les obtindrem en configurar el TPV Virtual.

En començar amb la configuració de la passarel·la virtual de Redsys rebrem un correu de Redsys amb el número FUC.

A més, disposem també del mòdul d'administració de Redsys on podrem obtenir totes les dades de configuració i veure totes les transaccions.

A partir d'aquí, internament sol·licitarem directament al banc l'alta de l'app Revo HANDY en el datàfon assignat al client i des del banc activaran correctament l'aplicació.

Nota: Per utilitzar Revo HANDY no és necessari configurar una passarel·la de pagament, la porta el propi dispositiu.

2. COM CONFIGURAR REVO HANDY?

Primerament, hem d'activar la llicència Revo HANDY al compte Revo XEF.

CONFIGURACIÓ DE LA INTEGRACIÓ

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. Prenem sobre Integracions.

3. Des del botó Afegir, cerquem Handy.

4. Prenem sobre Afegir per afegir la integració.

5. Omplim la següent informació:

• Actiu:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Prova: Desactivat

• Passarel·la de pagament: Comercia (Caixa Bank), Nepting (França), Adyen o SmartPay (BBVA).

6. Prenem en Guardar.

A partir d'aquí ja tindríem Revo HANDY configurat correctament.

3. COM FUNCIONA?

1. Obre taules i gestiona comandes

Obre taules, afegeix productes i modifica comandes. Tot el nostre catàleg de productes de Revo XEF està disponible també al nostre terminal Revo HANDY.

2. Vista ràpida

Tenim sempre a mà tota la informació de cada comanda:

• Número/nom de taula.
  • Nombre de comensals.
  • Cambrer que va obrir compte.
  • Moment en què es va obrir compte.
  • Referència de compte.
  • Productes comanda.
  • Total compte.

3. Processa el pagament i tanca el compte des del mateix dispositiu

Processem el pagament i tanquem la comanda en el software Revo XEF directament des de Revo HANDY.

La pantalla de pagament ens permet:

• Cobrar un pagament amb targeta.
  • Registrar un pagament en efectiu o en altres mètodes de pagament.
  • Deixar propina.
  • Dividir el compte (en parts iguals o per elements).

4. Imprimeix tiquets i rebuts

Podem utilitzar el mateix dispositiu per imprimir tant els tiquets de compra com els rebuts.

5. Gestiona també les comandes take-away

Totes les comandes de Revo XEF estan disponibles al nostre Revo HANDY, fins i tot les comandes take-away.

6. Estat del teu restaurant, en un cop d'ull

Revo HANDY disposa de dues visualitzacions que ens permeten veure l'estat del nostre restaurant i gestionar les comandes amb rapidesa.

Mapa de taules:

• Sales.
  • Taules amb colors d'estat.
  • Nombre de comensals.
  • Botó per a la sincronització ràpida.
  • Llista de comandes obertes.

Llista de comandes obertes:

• Taules amb colors d'estat.
  • Nombre de comensals.
  • Vista ràpida per veure la comanda.
  • Botó per a la sincronització ràpida.

4. IMPRIMIR A CUINA AMB REVO HANDY

Per imprimir correctament a cuina les comandes creades a Revo HANDY, hem de tenir activada l'opció Imprimir comandes de Revo HANDY a la secció Preferències del menú de REVO a l'app Revo XEF.

5. POSSIBLES ERRORS I COM SOLUCIONAR-LOS

MISSATGES D'ERROR EN INICIAR SESSIÓ

1. Dispositiu no actiu: Després d'introduir les credencials, ens podem trobar amb aquest missatge d'error en iniciar sessió.

Aquest missatge indica que el dispositiu no està actiu i que s'ha arribat al límit de dispositius en el compte.

Recordar que Revo HANDY funciona com un nou dispositiu més de Revo XEF.

2. Usuari o contrasenya incorrecta: Aquest error significa que no s'han introduït correctament les credencials.

3. Les dades no s'han pogut enviar o rebre, comprova la connexió a Internet: Aquest error significa que el dispositiu no té connexió a Internet. Hem de comprovar les connexions a internet.

MISSATGE D'ERROR DE CONNECTIVITAT

Les dades no s'han pogut enviar o rebre, comprova la connexió a Internet: Aquest error significa que el dispositiu no té connexió a Internet. Hem de comprovar les connexions a internet.

EN PAGAR L'APP ES TANCA

En anar a pagar amb targeta, l'app Revo HANDY es tanca i ens apareix un missatge indicant que Revo HANDY s'ha aturat.

Això significa que no hi ha l'aplicació de pagament Smartpay (BBVA) o SmartPOSComercia (CaixaBank) instal·lada o no està configurada correctament en el datàfon.

En prémer la icona de targeta, automàticament s'ha d'obrir l'aplicació de pagament per així efectuar el cobrament corresponent.

App Revo HANDY bloquejada:

1. Primer de tot tanquem l'app Revo HANDY des de les aplicacions en segon pla i la tornem a obrir.

2. Un cop oberta l'app Revo HANDY, premem dues vegades seguides en el número de versió (per exemple "v2.1.1") (a la part inferior dreta).

3. Apareixerà la pantalla de Debug Mode. Hem d'assegurar-nos que en Server està seleccionat Production i prémer en SAVE. Això farà un "reset" de l'app.

4. Iniciem sessió de nou.

Si els passos anteriors no funcionen, tancam de nou l'app, la tornam a obrir i ens dirigim a la mateixa pantalla, però en lloc de prémer SAVE, prémem DELETE APP’S DATA.
Si tot l'anterior no ha funcionat, reiniciam el dispositiu.