Perquè Revo FLOW i Revo XEF funcionin correctament cal configurar dues integracions: la integració de Revo FLOW en el back-office de Revo XEF i la integració de Revo XEF en el back-office de Revo FLOW.

CONFIGURACIÓ:

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. En el menú lateral anem a Compte / TOKENS.

3. Creem un nou Token: premem en +Nou, triem un nom, per exemple FLOW, guardem i copiem el token generat. Més informació sobre els Tokens en aquest article.

4. En el menú lateral anem a Compte / WEBHOOKS.

5. Creem un nou Webhook amb la següent informació:

• Actiu: Activat.

• Url: https://revoflow.works/webhook/{user}/flow.

Nota: {user} és el nom del compte de Revo FLOW.

• Esdeveniment: product.updated

6. Premem Desa per a confirmar els canvis.

7. Copiem el Webhook secret, situat a la cantonada superior dreta.

8. Accedim al back-office de Revo FLOW.

9. Premem en INTEGRACIONS.

10. Des del botó Afegir, busquem Revo XEF.

11. Premem sobre Add per a afegir la integració.

12. Emplenem la següent informació:

• Actiu:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Test: Desactivat.

• Token: El token creat en el pas 3.

• User: Nom d'usuari del compte de XEF.

• Webhook secret: Enganxem el codi copiat al pas 7.

13. Premem Guardar per a confirmar els canvis.

14. En el menú lateral anem a Compte / TOKENS.

15. Creem un nou Token: premem en Nou, triem un nom, per exemple XEF, guardem i copiem el token generat.

16. Accedim al back-office de Revo XEF.

17. Premem en INTEGRACIONS.

18. Des del botó Afegir, busquem RevoFlow.

19. Premem sobre Afegir per a afegir la integració.

20. Emplenem la següent informació:

• Actiu:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Test: Desactivat.

• Username: Nom d'usuari del compte de FLOW.

• Token: El token creat en el pas 15.

• Magatzem: Magatzem que vulguem que els productes que arribin des de FLOW es restin de l'estoc.

• Tipus d'accessori:

• Cap: No s'utilitzarà cap accessori.
    • Hora de la reserva: Es mostrarà, damunt de la taula, un accessori amb l'hora i el nombre de comensals de la següent reserva quan faltin menys de dues hores.
    • Compte enrere utilitzant colors d'advertiment (Versió 4.2 de XEF o superior): Es mostrarà, damunt de la taula, un accessori amb una icona de color i informació sobre l'hora o el temps restant de la següent reserva:
      • Icona de rellotge i hora: Mostra l'hora de la següent reserva (quan falta més d'una hora).
      • Icona de cronòmetre blanc i compte enrere: Mostra un compte enrere fins a l'hora de la següent reserva, quan falta menys d'una hora.
      • Icona de cronòmetre taronja i compte enrere: Mostra un compte enrere fins a l'hora de la següent reserva, quan falta menys de deu minuts.
      • Icona de cronòmetre vermell i compte cap endavant: Mostra un compte cap endavant dels minuts que han passat des de l'hora de la reserva.
      • Icona d'un símbol d'admiració i compte cap endavant: Si la taula està ocupada, mostra un compte cap endavant dels minuts que han passat des de l'hora de la reserva.

21. Premem Desa per a confirmar els canvis.

22. Accedim al back-office de Revo FLOW.

23. Premem en SALES.

24. Seleccionem Accions i triem Reset Rooms.

Ja tenim la integració completament configurada!