- ESTAT: ACTIVA

1. QUÈ ÉS REVO DDS?
2. COM FUNCIONA
3. PASSOS A SEGUIR
4. CONFIGURACIÓ

1. QUÈ ÉS REVO DDS?

Revo DDS és una funció que està integrada de manera nativa en l'app XEF.

Mostra, a escala informativa, totes les comandes que s'estan preparant o que ja estiguin preparats, en temps real, perquè hi hagi una plena visualització entre el client final i el que està passant amb la seva comanda.

Entre els seus avantatges, destaca que pot ser utilitzat com un sistema de comandes per a portar.

2. COM FUNCIONA

Amb Revo KDS

Nota: Per a poder aprofitar al màxim la funcionalitat de Revo DDS, és recomanable disposar de Revo KDS per a poder fer els canvis d'estat.

Sense Revo KDS

3. PASSOS A SEGUIR

• Iniciem la comanda en Revo XEF, fem el cobrament al client i l'enviem a cuina.

• Revo KDS i Revo DDS reben la informació de la comanda. En el DDS es mostrarà la comanda en preparació, mentre que en cuina, amb Revo KDS s'aniran marcant els plats de les comandes segons es vagin finalitzant.

Nota: Per a configurar Revo KDS tenim aquest article explicatiu.

• Quan una ordre estigui finalitzada, automàticament canviarà d'estat en Revo DDS com Recollir, tal com es mostra en la imatge adjunta a continuació.

• Disposem de dos colors per a diferenciar l'estat de l'ordre:

• Groc: En preparació.
    • Verd: Recollir.

• Per a tancar l'ordre, una vegada se li hagi lliurat al client la comanda, des de Revo XEF, haurem de prémer damunt de la taula on teníem l'ordre. Se'ns obrirà la vista prèvia i, seguidament, premerem en el .

4. CONFIGURACIÓ

Primer ens descarregarem i instal·larem les aplicacions des de l'App Store en els seus respectius dispositius. Revo XEF / Revo KDS.

BACK-OFFICE

Per a aquesta part de configuració, obrirem en un navegador el back-office i ens dirigirem a:

1. Configuració / KDS.

2. Seleccionarem el KDS que emprarem i premerem en el .

3. Activarem l'opció autonotificar XEF en tancar ordre.

4. Premerem a Desar per a confirmar els canvis.

5. Accedirem a Disseny / FACTURA.

6. Premerem a Afegir fila i seleccionarem Valor.

7. Se'ns afegirà un camp sota el nostre tiquet, al qual li donarem un nom i li assignarem la funció Take away i finalment, premem en per a confirmar els canvis del camp de valor.

8. En la part superior de la pantalla, premem a Desar per a confirmar els canvis realitzats en el tiquet.

Nota: Amb aquesta última opció, afegirem el camp en el tiquet que se li lliura al client mostrant el seu número de comanda.

Els números mostrats en Revo DDS, els disposarà també el client en el seu tiquet imprès.

APP

1. Prement en la r, accedirem al menú.

2. Accedirem a Preferències.

3. Activem l'opció Mantenir ordres obertes.

Nota: Aquesta opció ens serveix perquè quan tanquem una ordre en XEF després del seu cobrament, l'aplicació ens permeti mantenir l'operativa oberta fins que lliurem la comanda al client, tancant nosaltres la taula després de manera manual.

4. També activarem l'opció Imprimir a cuina en tancar l'ordre. Aquesta opció no és obligatòria, però sí que recomanada. D'aquesta manera no fa falta prémer per a enviar l'ordre a cuina, i agilitzem així tot el procés.

5. En l'apartat de DDS, existeix la possibilitat de canviar les ordres i el valor a mostrar en pantalla:

• Mode DDS:

• Tot: Es mostraran totes les comandes obertes.
    • A domicili: Es mostraran només les comandes a domicili obertes.
    • Taula: Es mostraran només les comandes obertes en una taula.

• Valor a mostrar:

• Els 2 últims dígits de l'ordre.
    • El número de l'ordre.
    • El nom de la taula.

6. Finalment, en Mètode de treball, seleccionarem DDS.

Amb aquests passos tindrem el nostre dispositiu DDS completament configurat

Addicionalment i per a sortir del mode DDS, simplement hem de prémer damunt de REVO