Amb l'opció de Trobar impressores podrem comprovar la comunicació amb les impressores instal·lades en la xarxa. Aquesta funció ens permetrà imprimir una pàgina de prova, la qual ens servirà per a comprovar el correcte funcionament de la impressora i que les seves opcions de tiquet estiguin ben configurades. També ens permetrà afegir una impressora que no tinguéssim ja configurada.

1. Accedim al menú de REVO r.

2. Premerem a Trobar impressores.

3. Buscarem la impressora que volem instal·lar o comprovar el seu correcte funcionament.

El simbolo sobre una impressora, indica que ja la tenim instal·lada.

4. Premem sobre la impressora que vulguem instal·lar. Podem assignar un nom a la impressora, imprimir una pàgina de prova i triar els caràcters per línia. Finalment, premem Instal·lar.

Recomanem mantenir els caràcters per línia en default si volem les impressions amb un format genèric.

5. Si volem comprovar una impressora ja instal·lada, ens apareixerà ja amb el nom que li havíem assignat. Podrem realitzar una impressió de prova i editar els caràcters per línia.