- ESTAT: ACTIVA

- VERSIÓ DE XEF COMPATIBLE: 3.2

1. QUÈ ÉS REVO SOLO?
2. ACCÉS AL BACK-OFFICE DE REVO SOLO
3. CONFIGURACIÓ DE LA INTEGRACIÓ REVO SOLO <-> REVO XEF

1. QUÈ ÉS REVO SOLO?

Revo SOLO és una aplicació web que permet al client final fer comandes, de manera autònoma. Evita la necessitat de descarregar un programari o aplicació i es pot utilitzar des de qualsevol dispositiu que pugui obrir un navegador web.

Ofereix més autonomia, comoditat i rapidesa des del punt de consum on es trobin a l'establiment, o fins i tot en format delivery/take away. Els clients demanen i paguen a través dels seus propis mòbils.

2. ACCÉS AL BACK-OFFICE DE REVO SOLO

Podem accedir al back-office de Revo SOLO un cop hàgim rebut el correu amb el nostre usuari i contrasenya.

Important: Per seguretat, es recomana canviar la contrasenya del back-office creada per defecte en el nostre compte. Ens dirigirem a Compte per modificar-la.

3. CONFIGURACIÓ DE LA INTEGRACIÓ REVO SOLO <-> REVO XEF

Consulta l'article per obtenir instruccions detallades sobre com dur a terme la integració entre Revo SOLO i Revo XEF. El document proporciona un pas a pas que et guiarà a través del procés.