- STATUS: ACTIVA

- VERSIÓ COMPATIBLE: VERSIÓ 3.2 (422)

¿QUÈ ES MEWS?

Mews és un sistema de gestió de propietats hoteleres (PMS) altament flexible, ric en funcions i basat en el núvol. A fi de simplificar les operacions de l'hotel i, a el mateix temps, permetre aprofitar a l'màxim totes les oportunitats disponibles per augmentar els seus ingressos, Mews ha reunit tots els avantatges que proporcionen la tecnologia en el núvol i altres característiques de valor afegit.

Es pot consultar més informació sobre Mews en aquests enllaços: https://www.mews.com/ [https://vimeo.com/mewssystems](https:// vimeo.com/mewssystems)

COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ DE MEWS <-> REVO?

Aquesta integració us permet d'utilitzar un dels PMS més innovadors d'Europa amb Revo. Ara els hotels poden operar els seus múltiples bars / restaurants / punts de venda a través d'una connexió perfecta amb el seu sistema PMS, que permet una experiència d'hostes fluida, àgil i moderna.

La integració Mews <-> REVO us permet la combinació de dos sistemes Cloud en un, i així s'obté una solució completa, que permet realitzar les accions següents:

• Càrrecs directament des Revo al compte de client de l'hotel/ hostal (habitació/ llit).
  • Transferència de tots els ingressos diaris del restaurant (efectiu, targeta de crèdit, etc.) al PMS.
  • Cerca de clients.

CONFIGURACIÓ A REVO

1. Accediu a la Back Office de Revo: https://revoxef.works/

2. Feu clic a Integracions: https://revoxef.works/modules/integrations

3. Des del botó Afegeix, busqueu Mews.

1. Ompliu la informació següent:

• Actiu:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Test: Desactivat

• Access Token: xxxxxx

NOTA: L'Access Token el proporciona Mews.

• Service ID:

**Enllaçar amb el Service ID proporcionat per Mews.

• Outlet ID:

**Enllaçar amb l'Outlet ID proporcionat per Mews.

• Tip Accounting ID:

**Enllaçar amb el Tip Accounting ID proporcionat per Mews.

1. Feu clic a DESA per a confirmar els canvis.

2. Ara, haureu de crear els grups generals. Per a això, desplaceu-vos a Configuració/ Grups Generals.

Exemples:

TOTAL DINAR

TOTAL BEGUDES

TOTAL ALTRES

3. Desplaceu-vos altre cop a la integració de Mews creada prèviament (https://revoxef.works/modules/integrations) per tal d'associar els grups generals acabats de crear als Accounting IDs proporcionats per Mews.

• Accounting IDs:

1. Deseu per a confirmar els canvis.

2. El següent pas és crear la forma de pagament. Per a això, desplaceu-vos a Configuració/Formes de pagament.

3. Feu clic al botó + Nou (localitzat a la banda superior dreta).

4. Afegiu-hi la forma de pagament següent:

• Actiu:

• Nom: Room Charge Mews (Aquest nom ha de ser exactament igual)

• Obre calaix: Desactivat

• Amb fons de caixa final: Desactivat

• Gestió de canvi: No permès.

1. Feu clic altre cop a DESA per a confirmar els canvis.

2. Finalment, verifiqueu que tots els grups tenen assignats correctament el grup general.

En aquest punt, cal remarcar que Revo aconsella l'assignació dels grups generals ítem per ítem; d'aquesta manera, a les estadístiques de la Back Office, es podrà utilitzar el filtre de grups generals.

Nota: Aquest pas és imprescindible per tal que els Accounting IDs s'enviïn correctament a Mews.

Ja teniu la integració completament configurada!

COM FER UN CÀRREC A UNA HABITACIÓ:

1. Dins d'una nova comanda amb productes, feu clic al botó de Pagar.

1. Trieu Altres formes de pagament.

2. Seleccioneu Room Charge Mews.

1. Introduïu el nom del client o el número de l'habitació.

![](/ Images / YtELfvSvx3Rk61OYFMyIjimSYtYdI5m3QHqckpLu.jpeg)

1. Seleccioneu el client.

1. Confirmeu el càrrec.

1. Feu clic a OK per a confirmar.

2. Automàticament s'imprimirà el comprovant o bé, d'acord amb la configuració, ens demanarà si volem o no imprimir-lo.

COM CANCEL·LAR UN CÀRREC A UNA HABITACIÓ:

1. Des del menú de Revo, seleccioneu l'opció Comandes d'avui.

1. Localitzeu la comanda i feu clic al botó d'accions

2. Seleccioneu l'opció - Vull fer una devolució

1. Devolució sencera.

2. S'obrirà una nova comanda amb els productes en negatiu. Feu clic al botó de Pagar.

3. Trieu com abans Altres formes de pagament.

4. Seleccioneu Room Charge Mews.

1. Introduïu el nom del client o el número de l'habitació.

1. Seleccioneu el client.

1. Confirmeu el càrrec.

2. Feu clic a OK per a confirmar.