En aquest apartat de la configuració podreu visualitzar i/o afegir les impressores per a la vostra empresa, que posteriorment també podreu associar a un caixer.

Per tal d’afegir una primera impressora, o una de nova, heu de fer clic sobre el botó de "Nou" i configurar els paràmetres d’acord amb la impressora que voleu instal·lar.

1. Nom: Nom que vulguem donar-li a la impressora.
  2. Tipus: Driver a utilitzar per a la impressora.
  3. IP: Adreça IP que tingui o hàgim configurat a la impressora.
  4. Port: Port a utilitzar per a la impressora. "9100 per defecte"
  5. Caràcters: Nombre de caràcters a retornar per línia quan s’imprimeix. "Deixeu-ho en blanc o a 0 perquè ho faci automàtic"