Els magatzems s'utilitzen per a la gestió d'estocs dels nostres productes, per tal de fer un seguiment del vostre inventari. És possible crear diversos magatzems i traslladar productes d'un a un altre mitjançant moviments de borses.

Crear un magatzem a la Back Office

1. Accediu a la Back Office (Retail).(https://revoretail.works/admin/login)

2. A la secció Productes del menú, entreu a Magatzems.

1. Per a crear un magatzem nou, feu clic al botó "Nou" situat a la banda superior esquerra.

2. Trieu el nom del vostre magatzem i feu clic a Desa.

1. El magatzem ja està creat.

Moviment d'estoc

Si administreu més d'un magatzem, podeu moure o inventariar els vostres productes d'un magatzem a un altre.

1. Per fer-ho, accediu al botó "Moviment d'estoc" just al costat de "Nou".

2. A la nova finestra que s'obre, trieu l'opció que vulgueu (en aquest cas, Mou), el magatzem on es troba el producte i la destinació, el producte que s'ha de moure i la quantitat.

1. Un cop llest, simplement feu clic a "Desa" per realitzar el moviment.