Voleu canviar la clau de pas de l’aplicació Revo Control? Podeu fer-ho fàcilment seguint els passos d’aquest article.

1. Accediu a l’URL del Back Office https://revoxef.works

2. A la banda superior dreta, feu clic a Gestiona el compte.

1. Feu clic a l'opció Canvia la clau de pas de Revo Control a la llista de l'esquerra.

2. Introduïu la nova clau de pas.

3. Repetiu la nova clau de pas.

4. Feu clic a Desa per confirmar els canvis.

Nota: Tingueu en compte que, si canvieu la clau de pas mentre alguns dispositius estan connectats al compte, haureu de tancar la sessió i tornar a iniciar la sessió a cadascun dels dispositius amb les noves credencials per tal que l'aplicació funcioni normalment.