Voleu canviar la clau de pas de l'aplicació? Podeu fer-ho fàcilment seguint els passos d’aquest article.

1. Accediu a la URL del Back Office:

2. A la banda superior dreta, feu clic a Gestiona el compte.

1. Feu clic a l’opció Canvia la clau de pas de l’App al menu de l’esquerra

2. Introduïu la clau de pas nova.

3. Repetiu la clau de pas nova.

4. Feu clic a Desa per a confirmar els canvis.

Nota: Tingueu en compte que, si canvieu la clau de pas mentre alguns dispositius estan connectats al compte, haureu de tancar la sessió i tornar a iniciar la sessió a cadascun dels dispositius amb les noves credencials per tal que l'aplicació funcioni normalment.