Les factures agrupades són una eina de la Back Office de Revo Xef, que us ofereix l'opció de seleccionar un client i agrupar a una sola factura diversos tiquets creats a l'App.

Per realitzar aquesta opció, heu d'accedir a l'informe de factura de la Back Office:

1. Accediu a la Back Office

2. Feu clic a l'informe de factura. A continuació, a la banda superior dreta, busqueu el botó Factures agrupades..

1. Seleccioneu el botó Nou situat a l'angle superior dret de la pantalla.

2. Seleccioneu un client a la llista que es mostra.

3. Un cop seleccionat el client, el sistema mostra totes les factures tancades dins de les dates seleccionades. Comproveu les factures que voleu agrupar.

Nota: Si, un cop seleccionat el client, no us en mostra totes les factures, intenteu modificar les dates que es veuen al centre superior de la pantalla i ampliar la cerca a més dies.

1. Feu clic a Desa per confirmar.

2. Finalment, feu clic a Id de factura (en aquest exemple G3) per a visualitzar-la. La podeu enviar per correu electrònic si el client té un correu electrònic assignat al fitxer de clients, descarregar-la com a PDF per imprimir o guardar-la en una carpeta.

Nota: Per tal que aquesta eina funcioni perfectament i mostri les factures relacionades amb el client, és imprescindible que la factura s'assigni al client al moment de cobrar una comanda. Trobareu més informació sobre aquest procés en aquest article.