1. IMPORTAR PRODUCTES
2. ACTUALITZAR PRODUCTES
3. CONTENIDORS
4. PRODUCTES DE CONTENIDOR
5. FORMATS DE VENDA
6. AFEGIR INVENTARI
7. ESTABLIR/FER INVENTARI
8. MOURE INVENTARI
9. IMPORTAR PROVEÏDORS
10. PRODUCTES DE PROVEÏDORS
11. IMPORTAR CLIENTS
12. TARGETES REGAL
13. RECARREGAR TARGETES REGAL
14. TARIFES
15. EMPLEATS
16. ACTUALITZAR EMPLEATS

Amb Revo XEF, pots importar fitxers CSV separats per ";". La primera fila ha de tenir la capçalera amb els noms dels camps exactament com es descriuen a continuació.

Per accedir a la pantalla d'importació, entra l'URL manualment: https://revoxef.works/tools/import

Pots descarregar una plantilla amb tots els camps disponibles per exportar. Selecciona la plantilla des de la llista desplegable i prem Plantilla. Elimina les dues primeres files de la plantilla i crea una sola capçalera amb els camps obligatoris i els opcionals que vulguis importar.

1. IMPORTAR PRODUCTES (products):

Opció per importar productes i configurar-los a través d'un fitxer CSV.

Camps obligatoris:

Aquests camps són imprescindibles per crear productes nous a través de la importació. Sense ells, apareixerà un error.

• category_id: ID de la categoria. Abans d'importar, crea manualment al back-office l'estructura (grups i categories). Prem sobre l'enllaç per veure com crear grups i categories.

Com saber l'ID de la categoria? Un cop creada l'estructura dels productes, consulta l'ID de les categories passant el cursor del ratolí per sobre de la categoria. A l'URL que apareix, es mostra l'ID. A la imatge, l'ID de la categoria és el 109.

• name: Nom del producte (mínim 3 caràcters).

Camps opcionals:

• price: Preu amb punt per a decimals. Exemple: 10.20

• photo: Nom del fitxer de la foto. Exemple: patata.jpg. Després d'importar, contacta amb suport per pujar la carpeta de fotos.

• order: Ordre de visualització dins de la categoria. Si no s'especifica, es mostrarà tal com s'han afegit els productes a la llista importada. Per especificar-ho, usa números: 1, 2, 3, 4, 5, etc.

• active: 0 no actiu, 1 actiu. Si no s'introdueix, tots els productes s'activaran per defecte.

• info: Descripció del producte. Pots incloure informació com ingredients, etc.

• type: Tipus de producte: 0 Producte - 1 Menú - 2 Producte Contenidor - 3 Entrada - 4 Producte amb format de venda - 5 Targeta regal - 6 Producte només de gestió - 7 Kit.

• hasInventory: 0 sense control d'inventari, 1 amb control d'inventari.

• usesWeight: 0 no utilitza pes, 1 utilitza pes.

• tax_id: Selecciona l'impost per defecte del producte. Consulta l'ID passant el ratolí per sobre de la icona de cada un dels impostos.

• printer_id: Selecciona la impressora per defecte del producte. Consulta l'ID passant el ratolí per sobre de la icona de cada una de les impressores.

• printer_group_id: Indica el grup d'impressores per defecte dels productes si en té.

És important destacar que configurar la impressora o el grup d'impressores directament als productes, en lloc de fer-ho a la categoria o el grup, pot causar problemes futurs en canviar la configuració. Si està configurat per producte, hauràs de canviar-ho un per un o importar un nou fitxer CSV. En canvi, si la configuració és a la categoria o grup, es pot modificar amb uns quants clics.

• modifier_group_id: Assigna el grup de modificadors directament als productes. Consulta l'ID passant el ratolí per sobre de la icona de cadascun dels grups dels modificadors.

• modifier_category_id: Assigna un modificador als productes. Consulta l'ID passant el ratolí per sobre de la icona sobre el nom del modificador.

Igual que amb les impressores, si configures els modificadors als productes, hauràs de treure'ls un per un si ja no els vols utilitzar. Si els configures a la categoria, només necessites treure'ls de la categoria i guardar.

• isMenu: 0 no menú, 1 producte de tipus menú.

• shouldAppearInMenuList: Per introduir un producte dins d'un menú, ha de tenir activada l'opció "Mostrar a la llista de Menú". Aquesta opció també la pots importar. 0 no activada, 1 activada.

• super_group_id: Assigna també el grup general al producte. Consulta l'ID passant el ratolí per sobre de la icona de cadascun dels grups generals.

• isOpen: 0 no és un producte obert, 1 és un producte obert. Un producte obert permet modificar el nom i el preu a l'app.

No és recomanable activar aquesta opció en tots els productes. Es sol crear un producte "diversos" amb aquesta opció activada per a casos excepcionals. Si és un producte que es demana habitualment, es recomana crear-lo i no utilitzar el "diversos".

• nameKitchen: Especifica un nom diferent per als tiquets de preparació, mínim 3 caràcters. Exemple: Producte anomenat "Carpaccio de vedella amb oli d'oliva verge i foie-gras". Introdueix un nom diferent per als tiquets de preparació que podria ser "Carpaccio".

• costPrice: Preu de cost amb punt per a decimals. Exemple: 8.2

• displayInventory: 0 sense activar, 1 activa l'opció mostrar estoc del producte a l'app.

• allergies: Indica els al·lèrgens per a cadascun dels productes. Hi ha 13 tipus d'al·lèrgens.

• dish_order_id: Ordre de plat per defecte del producte, deixa'l buit perquè no en tingui. Consulta l'ID passant el ratolí per sobre de la icona de cadascun dels ordres de plat.

• barcode: Codi de barres.

• unit_id: ID de la unitat de venda que utilitza. Consulta l'ID passant el ratolí per sobre de la icona de cadascuna de les unitats.

• extra_id: Si tens el producte enllaçat amb Nielsen, aquí pots especificar el codi.

• useAverageCostPrice: 0 no actiu, 1 activat. Activa aquesta opció si vols que REVO calculi el preu de cost mitjà d'aquest producte si utilitzes el mòdul de compres.

• cookDuration: Si utilitzes el temps d'elaboració de productes amb el KDS, indica en segons el temps total d'elaboració.

• buttonName: Si vols que aquest producte mostri a l'app un altre nom.

• minQuantity: Selecciona la quantitat mínima per poder afegir aquest producte. Si es deixa en 0, no s'establirà cap límit.

• extra_attributes: Indica els atributs per a cadascun dels productes. Hi ha 37 tipus d'atributs.

IMPORTANT: El nom dels camps a importar a la capçalera han de ser exactament iguals als escrits aquí. No han de contenir majúscules al principi, espais en blanc, ni el símbol ":" utilitzat en aquest article.

Correcte: category_id

Incorrecte: Category_id / CATEGORY_ID / category id / -category_id:

EXEMPLE D'IMPORTAR PRODUCTES:

Tenir un fitxer base és una mica complicat en importar productes, ja que cada establiment és diferent i canvia la forma d'importar. Tot i això, aquest podria ser un bon exemple:

EXEMPLE:
category_id name price hasInventory unit_id type
10 Cafè Sol 1.30 1 2 1
15 Coca-Cola 1.80 1 2 1
17 Vi Negre 0.00 1 7 4
18 Vi Blanc 0.00 1 7 4
19 Rom Blanc 0.00 1 4 4
24 Amanida Verda 7.30 0 2 1
26 Fondue de Formatge 10.80 0 2 1
27 Hummus 8.50 0 2 1
40 Bossa d'Enciam 0.00 1 5 6
40 Tomàquets kg. 0.00 1 5 6
25 Menú Diari 12.50 0 1 1

2. ACTUALITZAR PRODUCTES (products update):

Opció per actualitzar o afegir informació en productes existents mitjançant un arxiu CSV.

Com que l'ID (ID de producte) és obligatori, es recomana partir de la llista de productes de REVO. Per això, clica sobre la llista i exporta l'arxiu CSV. Així obtindràs l'ID dels productes. La resta de camps es poden esborrar i introduir els que necessitis.

Camps obligatoris:

Aquests camps són imprescindibles per poder actualitzar productes. Sense ells, apareixerà un error.

• id: ID del producte. Aquest ID es crea quan s'importa per primera vegada o es crea manualment el producte al back-office.

Camps opcionals:

Tots els camps que has vist anteriorment en productes.

EXEMPLE D'ACTUALITZACIÓ DE PRODUCTES:

Exemple: en descarregar l'arxiu CSV de la llista de productes, s'han eliminat les columnes que no ens interessaven i s'han afegit les següents: descripció d'impressió (nom de cuina), el preu de cost i si el tipus de producte és menú.

EXEMPLE:
id nameKitchen costprice isMenu
100 Solo 0.00 0
101 Coca-Cola 0.49 0
102 Tint 8.95 0
103 Blanc 7.35 0
104 Ron Blanc 11.00 0
105 A. Verda 0.00 0
106 Fon. Formatge 0.00 0
107 Hummus 0.00 0
108 Bossa Enciam 1.50 0
109 Tomàquets kg. 2.35 0
110 M. Diari 0.00 1

3. CONTENIDORS (containers):

Els contenidors són carpetes on pots afegir productes. REVO utilitza un sistema d'organització de tres nivells (Grups, Categories i Productes), i els contenidors serien un "quart nivell". Per exemple: un Contenidor d'Aigües podria contenir productes com Aigua 0,5 L, Aigua 1 L i Aigua 1,5 L.

Camps obligatoris:

• category_id: ID de la categoria on vols crear el contenidor.

• name: Nom del contenidor.

Camps opcionals:

• photo: Nom de fitxer de la foto. Exemple: aigües.jpg

EXEMPLE DE CONTENIDORS:

EXEMPLE:
category_id name
10 CAFÈS
15 AIGÜES
17 VINS TINTS
18 VINS BLANCS

4. PRODUCTES DE CONTENIDOR (container items):

Has après a crear el contenidor, ara associa productes a ell. Per exemple, afegeix Aigua 0,5 L, Aigua 1 L i Aigua 1,5 L al contenidor Aigües.

Camps obligatoris:

• main_item_id: ID del contenidor.

• item_id: ID dels productes.

Recorda, pots obtenir l'ID del contenidor i dels productes passant el cursor per sobre de la icona del .

Camps opcionals:

• order: Ordre de visualització dins del contenidor. Si no s'especifica, es mantindrà l'ordre de la llista importada. Utilitza números: 1, 2, 3, 4, 5, etc.

• dish_order_id: Ordre de plat per defecte del producte. Deixa-ho buit perquè no en tingui. Consulta l'ID passant el cursor per sobre de la icona de cada un dels ordres de plat.

• active: 0 no actiu, 1 actiu. Si no introdueixes aquest camp, es faran actius tots els productes per defecte.

EXEMPLE DE PRODUCTES DE CONTENIDOR:

L'ID 140 és el producte Aigua 0,5 L, el 141 Aigua 1 L i el 142 Aigua 1,5 L.

EXEMPLE:
main_item_id item_id
15 140
15 141
15 142

5. FORMATS DE VENDA (item selling formats):

Pots importar productes amb formats de venda.

Camps obligatoris:

• quantity: Quantitat a descomptar de l'estoc.

• price: Preu amb punt per a decimals. Exemple: 10.20

• order: Ordre de visualització al back-office i a l'app. Si no s'especifica, es mantindrà l'ordre de la llista importada. Utilitza números: 1, 2, 3, 4, 5, etc.

Es recomana utilitzar el mateix ordre per a productes amb els mateixos formats de venda per millorar la usabilitat de l'app.

• format_id: ID del format de venda. Passa el cursor per sobre del del format de venda.

• item_id: ID del producte. Descarrega la llista de productes per esbrinar l'ID.

• combination_group_id: ID del grup de combinats. Si al format de venda vols associar un grup de combinats, necessites l'ID. Per exemple, un combinat de rom on et preguntarà pel refresc a barrejar. Passa el cursor per sobre del a combinats.

• unit_id: ID de la unitat per controlar l'estoc. Passa el cursor per sobre del a les unitats.

EXEMPLE D'IMPORTAR PRODUCTES AMB FORMATS DE VENDA:

Aquí veus un exemple amb 6 productes diferents, amb 3 formats de venda diferents (combinat, sol i gotet), els seus preus, quantitat a descomptar de l'estoc, la unitat (cl.), l'ordre de visibilitat i el grup de combinats associat.

EXEMPLE:
item_id format_id price quantity unit_id order combination_group_id
196 3 12 5 7 00 2
197 3 15 5 7 00 2
198 3 14 5 7 00 2
199 3 11 5 7 00 2
200 3 10 5 7 00 2
201 3 16 5 7 00 2
196 4 11 5 7 01 0
197 4 14 5 7 01 0
198 4 13 5 7 01 0
199 4 10 5 7 01 0
200 4 9 5 7 01 0
201 4 15 5 7 01 0
196 5 3 3 7 02 0
197 5 4 3 7 02 0
198 5 4 3 7 02 0
199 5 3 3 7 02 0
200 5 2.50 3 7 02 0
201 5 4.50 3 7 02 0

6. AFEGIR INVENTARI (inventory add):

Aquesta opció s’utilitza per afegir estoc als teus productes, especialment la primera vegada.

Camps obligatoris:

• item_id: ID dels productes. Descarrega la llista de productes per esbrinar l'ID.

• quantity: Quantitat a afegir a l’inventari.

• warehouse_id: ID del magatzem. Passa el cursor per sobre del als magatzems.

Si tens diversos magatzems, pots repetir l'ID dels productes al fitxer i canviar l'ID del magatzem per afegir estoc en diferents magatzems.

EXEMPLE D'AFEGIR ESTOC:

EXEMPLE:
item_id quantity warehouse_id
100 150 1
102 150 1
103 150 1
100 500 2
102 500 2
103 500 2
110 235 1
111 235 1
112 235 1
118 50 1
304 200 1
305 200 1

7. ESTABLIR/FER INVENTARI (inventory set):

Utilitza aquesta opció per establir l’estoc dels teus productes, ideal després d’un inventari per corregir l’estoc.

Camps obligatoris:

• item_id: ID dels productes. Descarrega la llista de productes per esbrinar l'ID.

• quantity: Quantitat a establir a l’inventari.

• warehouse_id: ID del magatzem. Passa el cursor per sobre del als magatzems.

Si tens diversos magatzems, pots repetir l'ID dels productes al fitxer i canviar l'ID del magatzem per establir estoc en diferents magatzems.

Camps opcionals:

• defaultQuantity: Quantitat determinada de producte al magatzem.

• alert: Quantitat mínima d’estoc per rebre una alerta.

EXEMPLE D'ESTABLIR/FER INVENTARI:

EXEMPLE:
item_id quantity warehouse_id
100 100 1
102 100 1
103 100 1
110 232 1
111 230 1
112 236 1
118 45 1
304 198 1
305 199 1

8. MOU INVENTARI (inventory move):

Utilitza aquesta opció per traslladar estoc entre magatzems.

Camps obligatoris:

• item_id: ID dels productes. Descarrega la llista de productes per descobrir l'ID.

• quantity: Quantitat a afegir a l'inventari.

• warehouse_id: ID del magatzem. Col·loca el cursor sobre el en els magatzems.

Si tens diversos magatzems, pots repetir els ID de productes al fitxer i canviar l'ID del magatzem per afegir estoc en diferents magatzems.

• to_warehouse_id: ID del magatzem al qual desitges moure l'estoc.

EXEMPLE DE MOURE INVENTARI:

EXEMPLE:
item_id quantity warehouse_id to_warehouse_id
100 100 1 2
102 100 1 2
103 100 1 2
110 100 1 2
111 100 1 2
112 100 1 2
118 30 1 2
304 100 1 2
305 100 1 2

9. IMPORTAR PROVEÏDORS (vendors):

Utilitza aquesta opció per importar proveïdors, ideal si en tens molts i vols utilitzar el mòdul de compres.

Camps obligatoris:

• name: Nom del proveïdor (mínim 3 caràcters).

• address: Adreça del proveïdor.

• nif: NIF del proveïdor.

Camps opcionals:

• city: Ciutat del proveïdor.

• state: Província del proveïdor.

• country: País del proveïdor.

• postalCode: Codi Postal del proveïdor.

• web: Pàgina web del proveïdor.

• email: Correu electrònic del proveïdor.

• phone: Telèfon del proveïdor.

• notes: Camp d'informació del proveïdor.

• shouldBeNotified: 1 per notificar al proveïdor sobre canvis en les seves comandes, 0 per no notificar.

EXEMPLE D'IMPORTACIÓ DE PROVEÏDORS:

EXEMPLE:
name address nif postalCode city country notes
Proveedor 1 Gran Via, 30 A58818501 28010 Madrid Espanya Proveïdor de productes alimentaris.
Proveedor 2 Via Laietana, 222 B54416504 08010 Barcelona Espanya Proveïdor de refrescos.
Proveedor 3 Calle de La Paz, 11 V51218667 46003 València Espanya Proveïdor de productes de neteja.
Proveedor 4 Sierpes, 45 S16815999 41004 Sevilla Espanya Proveïdor de licors diversos.
Proveedor 5 Rúa Nova, 111 L53389701 15003 La Corunya Espanya Proveïdor de productes lactis.

10. PRODUCTES DELS PROVEÏDORS (vendors items):

Utilitza aquesta opció per importar els productes dels teus proveïdors. És útil quan tens molts productes associats a ells i vols utilitzar el mòdul de compres.

Camps obligatoris:

• vendor_id: ID del proveïdor. Consulta l'ID passant el cursor sobre la icona de cada un dels proveïdors.

• item_id: ID dels productes. Desa la llista de productes per esbrinar l'ID.

Camps opcionals:

• reference: Codi de referència amb el proveïdor, si el tens.

• pack: Unitats per lot. Exemple: si 1 lot té 24 llaunes, indica'n 24.

• costPrice: Preu de cost amb punt per decimals. Exemple: 8.2

• unit_id: ID de la unitat de venda. Consulta l'ID passant el cursor sobre la icona a les unitats.

• tax_id: ID de l'impost per defecte del producte. Consulta l'ID passant el cursor sobre la icona a impostos.

EXEMPLE DE PRODUCTES DELS PROVEÏDORS:

EXEMPLE:
vendor_id item_id pack costPrice unit_id tax_id
1 100 24 0.25 1 2
1 102 24 0.30 1 2
1 104 24 0.33 1 2
1 105 24 0.22 1 2
1 107 24 0.50 1 2
1 108 24 0.30 1 2

11. IMPORTAR CLIENTS (customers):

Opció per importar clients. Ideal per importar molts clients alhora.

Camps obligatoris:

• name: Nom del client (mínim 3 caràcters).

• address: Adreça del client.

Camps opcionals:

• city: Ciutat del client.

• state: Província del client.

• country: País del client.

• postalCode: Codi Postal del client.

• nif: NIF del client.

• web: Pàgina web del client.

• email: Correu electrònic del client.

• phonePrefix: Prefix telefònic.

• phone: Telèfon del client.

• notes: Camp d'informació del client.

• extra_id: Si pertanyen a un grup de clients, es pot afegir aquí l'ID del grup.

• active: 0 per no actiu, 1 per actiu. Si no inclous aquest camp, tots els clients s'activaran per defecte.

EXEMPLE D'IMPORTAR CLIENTS:

EXEMPLE:
name address nif postalCode city country notes
Hugo "Hurley" Reyes Gran Via, 30 A58818501 28010 Madrid Espanya Li agrada molt el nostre plat especial.
Once Via Laietana, 222 B54416504 08010 Barcelona Espanya Sempre reserva la taula 15.
Maggie Greene Calle de La Paz, 11 V51218667 46003 València Espanya Taula amb vistes al mar.
John Snow Sierpes, 45 S16815999 41004 Sevilla Espanya Sempre paga a final de mes.
Darth Vader Rúa Nova, 111 L53389701 15003 La Corunya Espanya

12. TARGETES REGAL (gift cards):

Utilitza aquesta opció per importar targetes regal al back-office, ideal per a grans volums.

Camps obligatoris:

• uuid: Codi únic de la targeta regal. Pot ser text i números.

• total: Saldo de la targeta. Ha de ser numèric.

Camps opcionals:

• active: 0 per inactiu, 1 per actiu. Si no l'inclous, totes les targetes s'activaran per defecte.

• balance: Saldo restant. Generalment, no s'utilitza a menys que vulguis un saldo diferent del total.

• campaign_id: ID de la campanya. Associa targetes a una campanya, com Nadal. Obtén l'ID passant el cursor sobre el en la campanya.

• customer_id: ID del client. Consulta l'ID passant el cursor sobre el en els clients.

EXEMPLE D'IMPORTACIÓ DE TARGETES REGAL:

EXEMPLE:
uuid total campaign_id
00000123456 100 1
00000789100 100 1
TR1234567 50 1
exemple 50 1
hola soc una tr 50 2
Pedro González 75 2
Macarena Pérez 75 2

13. RECARREGAR TARGETES REGAL (gift cards reload):

Utilitza aquesta opció per importar la recàrrega en les targetes regal al back-office.

Camps obligatoris:

• uuid: Codi de la targeta regal.

• reloadAmount: Saldo a carregar.

EXEMPLE DE RECÀRREGA DE TARGETES REGAL:

EXEMPLE:
uuid reloadAmount
00000123456 100
00000789100 100

14. TARIFES (price rates):

Per importar tarifes, accedeix a: https://revoxef.works/thrust/prices/import

Camps obligatoris:

• priceable_id: afegeix els ID.

• Productes: ID del producte. Obtén l'ID passant el ratolí per sobre del del producte.

• Productes de menú: ID de la tarifa dins del menú. Obtén l'ID passant el ratolí per sobre del 0 en tarifa.

• Modificadors: ID dels modificadors. Obtén l'ID passant el ratolí per sobre del del modificador.

• Format de venda: ID de preus en els formats de venda. Obtén l'ID passant el ratolí per sobre del 0 en preus des del producte amb format de venda.

• Combinats: ID de tarifes en els combinats. Obtén l'ID passant el ratolí per sobre del 0 en tarifes en els productes en combinats.

• table_price_id: ID de la tarifa. Selecciona'l sense prémer la icona d'editar de la tarifa.

• price: Preu amb punt per decimals. Exemple: 10.20

• priceable_type: selecciona entre:

• Productes: App\Models\Menu\MenuItem
    • Productes de menú: App\Models\Menu\MenuMenuPivot
    • Modificadors: App\Models\Menu\Modifier
    • Format de venda: App\Models\Menu\ItemSellingFormatPivot
    • Combinats: App\Models\Menu\Combination

Adjunta el fitxer CSV i prem a següent. Si els títols són correctes, es mapejaran automàticament. Si algun no apareix, selecciona'l des del desplegable.

EXEMPLE D'IMPORTACIÓ DE TARIFES:

EXEMPLE:
priceable_id table_price_id price priceable_type
902 2 4.00 App\Models\Menu\MenuItem
870 2 3.00 App\Models\Menu\MenuMenuPivot
331 2 1.50 App\Models\Menu\Modifier
706 2 18.00 App\Models\Menu\ItemSellingFormatPivot
3 2 1.50 App\Models\Menu\Combination

15. EMPLEATS (employees):

Opció per importar empleats. Ideal per importar molts empleats alhora.

Camps obligatoris:

• name: Nom de l'empleat.

• pin: PIN numèric per a l'empleat.

• permission_id: ID del privilegi de l'app per a l'empleat. Consulta l'ID passant el cursor per sobre de als privilegis de l'app.

Camps opcionals:

• active: 0 per inactiu, 1 per actiu. Si no l'inclouen, tots els empleats es faran actius per defecte.

• surname: Cognom de l'empleat.

• username: Usuari de l'empleat.

• email: Correu electrònic de l'empleat.

• phone: Telèfon de l'empleat.

• notes: Informació addicional de l'empleat.

• profile_id: ID del perfil de l'empleat. Consulta l'ID passant el cursor per sobre de al perfil.

• password: Contrasenya de l'empleat.

• photo: Nom del fitxer de la foto. Exemple: empleat.jpg. Després de la importació, contacta amb suport per pujar les fotos.

• cashier_id: ID del caixer per a l'empleat. Consulta l'ID passant el cursor per sobre de als caixers.

• identifier: Mètode addicional per identificar l'empleat, com una targeta magnètica o codi QR.

• back_permission_id: ID del privilegi del back-office per a l'empleat. Consulta l'ID passant el cursor per sobre de als privilegis del back-office.

• nif: DNI de l'empleat.

EXEMPLE D'IMPORTAR EMPLEATS:

EXEMPLE:
active name surname email phone nif cashier_id pin permission_id username back_permission_id
1 Fran Marjolaine email73614@gmail.com 803233695 73436604L 2 1111 1 Fran 2
1 Lucía Kailey email32277@gmail.com 465589655 32881921V 1 2222 2 1
1 Catharine Pouros-Hoeger email72270@gmail.com 646528473 1 3333 3 1

16. ACTUALITZAR EMPLEATS (update employees):

Opció per actualitzar o afegir informació als empleats existents mitjançant un fitxer CSV.

Com que l'ID és obligatori, es recomana partir de la llista d'empleats de REVO. Per això, ves a empleats i exporta el fitxer CSV. Així obtindràs l'ID dels empleats. La resta de camps es poden esborrar i introduir els que necessitis.

Camps obligatoris:

Aquests camps són imprescindibles per poder actualitzar empleats. Sense ells, apareixerà un error.

• id: ID de l'empleat. Aquest ID es crea quan s'importa per primera vegada o es crea manualment l'empleat al back-office.

Camps opcionals:

Tots els camps que has vist anteriorment en empleats.

EXEMPLE D'ACTUALITZAR EMPLEATS:

Exemple: en descarregar el fitxer CSV dels empleats, s'han eliminat les columnes que no ens interessaven i s'han afegit les següents: usuari, contrasenya i privilegi del back-office.

EXEMPLE:
id username password back_permission_id
2 maria marIa24! 1
3 pedro pEdro24! 3
6 claudia clauDia24! 3