Treballar amb control de caixa és imprescindible per portar una correcta gestió de la teva empresa.

Amb Revo RETAIL podem treballar amb tres tipus de Control de Caixa. Podeu trobar més informació sobre això i com seleccionar-los a aquest article.

COM OBRIR UN TORN A REVO RETAIL:

Amb el tipus de torn simple i complet, hem d'obrir manualment un torn.

1. Accedim al menú de REVO r

2. Piquem sobre Control de Caixa.

3. Seleccionem Nou Torn.

4. Indiquem l'import total (Simple) o totes les denominacions monetàries (Complet).

5. Piquem sobre per desar.

COM TANCAR UN TORN A REVO RETAIL:

1. Accedim al menú de REVO r

2. Piquem sobre Control de Caixa.

3. Seleccionem Tancar Torn.

4. Indiquem l'import total (Simple) o totes les denominacions monetàries (Complet).

5. Piquem sobre per desar.

6. El report X s'imprimirà automàticament a la impressora de caixa.

COM IMPRIMIR EL REPORT Z:

El Report Z és la suma de tots els torns (Reports X) durant un dia.

1. Accedim al menú de REVO r

2. Piquem sobre Control de Caixa.

3. Seleccionem Informe Z.

4. L'informe Z s'imprimirà a la impressora de caixa.

QUINA INFORMACIÓ S'IMPRIMEIX EN L'INFORME X I Z?

Nom del Caixer: Informe X o Z      * A l'Informe X apareixerà el torn

Data/Hora                          * A l'Informe X s'imprimeix la data
    --------------------------------    d'inici i final del torn.

Total de vendes del torn o dia.
    Fons de Caixa Inicial               * Només a l'Informe X.

Fons de Caixa Final                 * Només a l'Informe X.

Entrades                            * En el cas de l'Informe Z se sumen
                                        totes les Entrades.
    Sortides                            * En el cas de l'Informe Z se sumen
                                        totes les Sortides.
    Diferència de Caixa

Nombre de vendes

INFORMACIÓ SOBRE EL CONTROL DE CAIXA:

Quan es treballa amb el control de caixa simple o complet, es poden realitzar diversos torns en un mateix dia. En tancar cada torn s'obtindrà un Informe X que indicarà els totals exclusivament d'aquell torn.

Si es realitzen diversos torns, s'obtindran un Informe X per cadascun d'ells i a més al final del dia es podrà imprimir l'Informe Z on apareixerà la suma de tots els torns (Informes X) del dia.