Entrades/Sortides s'utilitza per enregistrar transaccions en efectiu que no estan vinculades a factures de venda.

Per exemple, una sortida de caixa seria un pagament a un proveïdor o diners en efectiu de la caixa que usem per comprar qualsevol cosa. Al contrari, una entrada seria els diners en efectiu que introduïm a la caixa, per exemple, més canvi.

Les entrades/sortides afecten el control de caixa diari i cal tenir-les en compte quan es tanca un torn (Informe X).

Com realitzem una entrada o sortida?

1. Premeu sobre el menú de REVO r.

2. Premeu sobre Entrades/Sortides.

3. A la pantalla seleccionem si volem fer una entrada o una sortida.

4. Afegim una raó i l'import.

5. Desem amb la .

S'imprimirà un paper a la impressora de caixa com a comprovant de l'entrada o sortida de caixa. Per aquesta raó, és indispensable que hàgim associat al caixer una impressora des del back-office.

Podem modificar el disseny del comprovant des del back-office, podem obtenir més informació aquí.

INFORMES D'ENTRADES/SORTIDES

Des del back-office podem revisar l'informe d'Entrades/Sortides, on podrem veure totes les accions realitzades. Per fer-ho,

1. Accedim al back-office de XEF.

2. Anem a Llistats / ENTRADES/SORTIDES.

3. Veurem la següent informació:

• Quantitat: Nombre de transaccions realitzades.

• Total: Valor resultant de les entrades i sortides.

• Data: Data i hora de l'entrada o sortida.

• Torn: Torn en el qual es realitza l'entrada o sortida.

• Empleat: Empleat que realitza l'entrada o sortida.

• Caixer: Caixer que registra l'entrada o sortida.

• Mètode de pagament: Mètode de pagament utilitzat en les entrades o sortides.

• Motiu: Motiu que hem afegit en realitzar l'entrada o sortida.

• Import: Valor de l'entrada o sortida.