A partir de la versió 2.0 es pot utilitzar el selector de targetes múltiple. Aquesta opció us permetrà d’identificar el tipus de targeta (Visa, Mastercard, American Express, etc.) al moment del cobrament.

Si voleu utilitzar aquesta opció, heu d’introduir unes petites configuracions prèvies:

1. Un cop al back-office, accediu a formes de pagament i cliqueu a +Nou.

2. Procediu a crear els tipus de targeta que necessiteu, afegint-hi la paraula card i un espai davant del nom. Per exemple: Card Visa.

3. Tot seguit, sincronitzeu l’app de Revo XEF per tal d'actualitzar els canvis. Així, quan vulgueu cobrar una ordre amb targeta, veureu la pantalla següent:

IMPORTANT: S'ha de tenir en compte si les targetes creades estan o no actives. A l'imatge anterior, si desactivéssim AmEx, aquesta ja no es mostraria.