A partir de la versió 2.0 es pot utilitzar el selector de targetes múltiple. Aquesta opció us permetrà d’identificar el tipus de targeta (Visa, Mastercard, American Express, etc.) al moment del cobrament.

Si voleu utilitzar aquesta opció, prèviament heu d’introduir unes petites configuracions:

1- Aneu a formes de pagament al Back Office i creeu cadascuna d'elles amb la paraula card i un espai davant del nom.

2- Tot seguit, sincronitzeu l’App de Revo Xef per tal d'actualitzar els canvis. Així, quan vulgueu cobrar una ordre amb targeta, veureu la pantalla següent: