1. VISTA GENERAL
2. ACCIONS RÀPIDES

Històric és una pantalla on pots veure les comandes obertes i tancades en la data actual, a més de realitzar algunes accions. Per accedir a l'històric, només has d'anar al menú r i prémer a Històric.

1. VISTA GENERAL

Cercador

Prem sobre per cercar directament una comanda per número, nom de taula o client.

Tancades / Obertes

Aquí veus les comandes obertes i tancades en la data actual.

Llistat

Selecciona una comanda per veure detalls com el número, les accions ràpides, l'hora d'obertura i tancament, l'usuari, els comensals, la taula i les factures associades.

• Indica el número de comanda.

• Accions ràpides de la comanda.

• Indica l'hora d'obertura i tancament d'aquesta comanda.

• Indica l'usuari (treballador) que ha obert aquesta comanda.

• Indica el nombre de comensals.

• Indica el nom de la taula.

• Indica les factures associades a la comanda.

Lupa

Prem sobre la que està al costat d'Avui per cercar una comanda per número i veure-la automàticament.

Seleccionar data

Prem a Avui per seleccionar qualsevol data i veure totes les comandes tancades d'aquell dia.

Si no apareix cap comanda, vol dir que aquell dia no vas utilitzar l'aplicació.

Factures

Pots veure la informació de la factura després de seleccionar una comanda a la part inferior de la pantalla.

2. ACCIONS RÀPIDES

Prem a per accedir a aquestes opcions:

• Canviar el mètode de pagament: Modifica el mètode de pagament. Aquí, trobaràs més detalls.

• Anul·lar un Pagament: Per cancel·lar un pagament necessites tenir privilegis.

• Selecciona la comanda.

• Prem a Anul·lar un pagament.

• Prem a la factura i et demanarà confirmació, prem D'ACORD.

• Introdueix un motiu.

• Et sortirà un missatge indicant que la comanda té productes sense pagar. Prem a Reobrir comanda, així podràs gestionar el nou pagament, tancant la comanda correctament.

Pots veure tots els pagaments cancel·lats al back-office.

IMPORTANT: A partir de la versió 4.2.5, si tens activada a les preferències de l'app l'opció de mantenir les comandes obertes, NO serà possible anul·lar pagaments. Per a qualsevol modificació hauràs de realitzar una devolució.

• Enviar Factura per E-mail: Envia la factura per correu electrònic si està associada a un client amb una adreça vàlida.

Si després de prémer el botó apareix un error, revisa en les dades del client si l'adreça de correu electrònic és correcta.

• Assignar un client a la factura: Converteix una factura simplificada a una nominativa.

Aquest procés crearà una nova factura amb el mateix import amb el client assignat i es realitzarà una devolució de la comanda original.

• Fer una devolució: Permet retornar una factura realitzada. Aquí, trobaràs una explicació detallada.

• He tancat la comanda per error i la vull reobrir: Aquesta acció s'utilitza si per error has tancat una comanda que no hauries de tancar. Aquí, trobaràs una explicació detallada.

• Reimprimir la factura amb una descripció personalitzada: Pots tornar a imprimir la factura d'una comanda tancada, afegint una descripció.

• Reimprimir la factura: Imprimeix la factura d'una comanda tancada.

• Enllaç a factura digital: Obre un codi QR, que escanejaràs per obtenir la factura digitalment.