A Revo XEF podem reobrir una ordre si l'hem tancat per error.

Nota: Per a poder reobrir una ordre és indispensable disposar del privilegi.

1. Accedim al menú de REVO r.

2. Seleccionem l'opció Històric.

3. Localitzem l'ordre a reobrir.

4. Una vegada seleccionada, premem sobre i seleccionem He tancat l'ordre per error i necessito reobrir-la.

5. Ens demanarà confirmar que volem reobrir l'ordre, premem sobre OK.

6. Automàticament, ens retornarà al pla de taules. Si la taula original de l'ordre està disponible, s'obrirà aquí, si no la podrem trobar a la sala Virtual / TPV.

7. Si accedim l'Històric, podrem observar que s'ha generat una devolució automàticament perquè no hi hagi desquadraments en la caixa.