A continuació, s'especifiquen tots els pasos a seguir per una correcte distribució de Revo HANDY.

1. El client ha de tenir creat a Revo SOLO un compte d'Adyen. Si no es el cas, s'ha de parlar amb el distribuïdor perqué el tingui creat.

2. El compte del client de Revo XEF ha de tenir activat HANDY. Sinó parlar amb Sandra.

1. Seguir els passos de l'article adjunt.

2. Carregar apk webview

• Accedir al back-office Adyen amb les nostres credencials i Account:Company.RevoSolo
  • Point of sale > Android apps > Upload app
  • Arroseguem el fitxer a 'Drag Your APK file here...', indiquem una descripció com per exemple: Versión 1.1 (55), fem click al check i Upload app.

Nota: App pot trigar un minuts ha ser pujada.

1. Asignar apk webview al terminal HANDY.
  • Point of sale > Android apps > Seleccionem la app amb doble click.

• Schedule installation

• Busquem app a instal·lar i número de sèrie del HANDY on la volem instal·lar, finalment Install

1. Al dispositiu HANDY. Settings > Apps, per ser instal·lada.

2. Permetre que amb el dispositiu HANDY cobrar amb targeta.

• Afegir integració HANDY a Revo XEF

• Api Key: AQEqhmfxJoLIaBRLw0m/n3Q5qf3Veo5bAqBFVGqhfLovMzhq9hn4q3zBVnf3EMFdWw2+5HzctViMSCJMYAc=-ffX9e9Aro9V/0y3oopoa0c2Cz/VdccCOTvCPd6n6O3g=-*7L#z&b,~BDa7uU3
  • Dispositivos: Afegir el terminal HANDY.
  • Sub-merchant Account: número compte Adyen creat pel client a SOLO.
  • Commission %: 0,75

1. Si volem que el HANDY es faci servir com a detàfon de XEF. Seguir el pas 3 de l'article adjunt. IMPORTANT: en el camp Commission %, el valor ha de ser 0,75.

2. Fer l'enviament al reseller