Noves funcionalitats:

• Al entrar un nou menú, ara també mostra l'estoc disponible.
  • L'estoc es mostra amb decimals.
  • Opció per a pagar més amb targeta i posar la diferència com a propina.
  • Es mostra un error més concret si la impressió falla.
  • Fins ara, quan un contingut s'havia pagat, no es podia separar. Ara ja es pot.
  • Nova forma de calcular l'ús de les targetes regal perquè no contin doble a la facturació.
  • Pots assignar una tarifa a les teves comandes de Delivery.
  • S'ha millorat la pantalla per crear una nova comanda a domicili, més ràpida i amb auto-completat de l'adreça.
  • S'ha afegit una nou report per les ordres de domicili, amb el temps d'entrega i una visu en vista de mapa.
  • Hem afegit la possibilitat d'activar/desactivar les formes de pagament.
  • Els elements dels kits poden tenir un ordre de plat associat.
  • A partir d'aquesta versió, el permís de esborrar continguts té un caràcter totalment restrictiu en els modes de treball sense taules (TPV, Nit).
  • S'ha afegit una nova funcionalitat per aplicar un descompte a varis articles a la vegada. S'hi pot accedir amb el gest “lliscant el dit amunt” sobre l'icona del descompte.
  • Es pot canviar la tarifa des de l'iPhone.
  • S'ha afegit l'Autolayout per els iPhone’s 6 i 7 així com l'iPad Pro.
  • El fons de caixa inicial i final ara s'adapta a les denominacions de la moneda seleccionada.
  • S'ha afegit el fons de caixa final de targeta així podem mostrar la diferència als informes X i Z.

Back Office:

• Informe de vendes amb tarifa.

Solució d'errors:

• Soluciona un crash quan s'imprimeix l'informe x/z in en mode Nit.
  • Les preferències als informes x/z s'apliquen a la pantalla de vista prèvia.
  • Soluciona un error que tancava dos cops la comanda quan es feia clic a dues formes de pagament alhora.
  • S'han afegit traduccions que faltaven.