MILLORES:

S’han afegit les següents millores:

• Optimització en la integració amb Cashlogy

• S'han afegit les opcions de "Cancel·lar", "Resoldre desquadres" i "Manteniment" al menú de l'aplicació per facilitar la gestió. Més informació disponible en el següent article.
    • S'han millorat les instruccions en el procés de "Buidatge de recaptació (stacker)" per a una major claredat i facilitat d'ús.
    • Ara es mostra el detall del canvi ofert en el tiquet de pagament.

SOLUCIONAT:

• Resolució del tancament inesperat que es produïa en "sol·licitar transferir estoc" des de l'app.