Nou

• Rebaixes : Presentem una nova eina per la gestió dels preus durant les rebaixes. Aprèn-ne més en la documentació.
  • Les Ordres en espera es guarden al dispositiu per si passés alguna cosa.
  • Quan us paguin amb una Tarjeta regal es mostra el lector de codis de barra.
  • Quan us paguin amb una Tarjeta regal que no té prou saldo, podreu cobrar amb el saldo restant directament.
  • Les linies de producte que acabin en ** i tinguin preu zero no s'imprimiràn al tiquet.
  • A la llista de vendes d'un client, pots anar a la factura fent-hi clic a sobre.
  • Es pot reimprimir la targeta regal des de la pantalla del saldo.
  • S'ha afegit la opció d'introduïr el total de targeta en tancar el torn.
  • Les targetes regal poden tenir un client associat.
  • Afegits els formularis de màrketing.
  • S'ha afegit la gestió de presència.
  • S'ha afegit la gestió d'objectius.
  • S'ha afegit la gestió d'una segona moneda.
  • S'ha afegit la gestió de preguntes de marqueting.
  • S'ha afegit el permís per a aplicar descomptes personalitzats.
  • Ara es poden fer devolucions parcials.
  • Impresió d'etiquetes per múltiples productes des de l'app. Simplement creeu un tiquet temporal i imprimiu-lo.

Back

• Afegir el caixer al report de vendes.
  • Afegits objectius per a treballador/ mes.
  • S'han ampliat els informes de descomptes.
  • [Master] Es poden crear tarifes per a propagar a les diferents botigues.
  • Ara es poden exportar tots els reports en format CSV i XLSX.

Solució d'errors

• Es soluciona un crash ocasional al eliminar un producte de la llista.
  • Es soluciona un crash quan intenteu crear una entrada/sortida quan no hi ha cap torn obert.
  • Es desactiva l'opció de tancar torns quan esteu en mode de torns automàtics.