A REVO, la generació i descàrrega d'arxius fiscals són processos crucials per complir amb les normatives locals. A continuació, t'explicarem com generar i descarregar aquests arxius des del back-office.

Generació de l'Arxiu Fiscal

Cada vegada que tanques un torn, Revo XEF genera automàticament un arxiu fiscal que conté tota la informació necessària per a la seva verificació. Aquest arxiu s'emmagatzema al back-office i segueix una nomenclatura específica: data hora.zip.

La signatura generada per a cada arxiu és única i qualsevol canvi en l'arxiu afectarà aquesta verificació.

Accés i Descàrrega d'Arxius

Per accedir i descarregar els arxius fiscals, segueix aquests passos:

1. Accedeix al back-office de Revo XEF.

2. Ves a Configuració / CONFIGURACIÓ FISCAL.

3. Fes clic a Arxius.

• Fitxers: Aquí veuràs una llista d'arxius amb la nomenclatura data hora.zip.

• Signatura: Cada arxiu té una signatura única que garanteix la seva autenticitat.

Si necessites copiar aquesta signatura, selecciona el camp amb doble clic i utilitza cmd+c (o ctrl+c) per copiar-la.

• Descarregar: Per descarregar l'arxiu, fes clic a del fitxer que necessitis.

Contingut de l'Arxiu Fiscal

En descarregar l'arxiu, trobaràs els següents documents:

• commandes.csv
  • documentation.txt
  • duplicatas.csv
  • fiche_repas.csv
  • grand_totals.csv
  • jet.csv
  • lignes_ticket.csv
  • notes_du_cuisine.csv
  • nots_duplicatas.csv
  • nots.csv
  • readme.txt
  • tickets.csv
  • tvas.csv

Importància de la Verificació

La signatura generada amb cada arxiu assegura que les dades no han estat alterades. És important mantenir aquests arxius i les seves signatures per a qualsevol revisió fiscal que pugui ser requerida.