NOVETATS:

S'han afegit les següents opcions:

• Permetre "Reserves Ràpides"

Amb aquesta opció activada, es permetrà ocupar una taula que té una reserva posterior, encara que el temps restant sigui inferior al configurat en el servei. La taula es ressaltarà en color vermell per notificar aquesta situació.

Per exemple, en una configuració per defecte de durada de reserves de 2 hores, si hi ha una reserva per al servei de dinars a les 14:00h i un client arriba a les 13:00h, es podrà assignar la taula reservada per a les 14:00h, i aquesta es mostrarà en vermell per informar la resta del personal que utilitza FLOW. Sense aquesta opció activada, no es podria assignar la reserva ja que la taula no estaria disponible per a tota la durada del servei.

• Més informació en la reserva

Ara, en seleccionar una reserva, es mostra l'origen i la data en què es va rebre la reserva.

SOLUCIÓ D'ERRORS:

Resolució de la següent incidència:

• S'ha corregit un error que impedia mostrar adequadament alguns serveis perquè no es tenien en compte els dies de disponibilitat dels mateixos.