Si teniu un grup d’impressores configurat en un grup, però hi ha determinades categories o productes que no s’imprimeixen ni s’imprimeixen a un altre lloc del grup d’impressores, el motiu més probable és que aquesta categoria o productes tinguin una configuració diferent de la que s’ha assignat. al vostre grup

Anem a veure un exemple per fer-ho més clar:

• Teniu un grup: CARTA, amb un grup d’impressores configurat: CUINA i KDS. És a dir, els productes d’aquest grup s’imprimeixen una vegada a la impressora CUINA i dues vegades a la impressora KDS.
  • D’aquest grup hi ha 7 categories: ESMORZAR, APERITIUS, AMANIDES, PRIMERS, BURGERS, SEGONS I POSTRES.
  • Tots els productes de la CARTA s’imprimeixen adequadament a les dues impressores (CUINA i KDS), excepte AMANIDES, que només s’imprimeixen a la impressora CUINA, però no a la impressora KDS.

La configuració adequada seria aquesta:

Teniu el grup CARTA (main menu) amb un grup d'impressores assignat, inclosa la impressora CUINA i la impressora KDS.

Les AMANIDES s’imprimeixen només a la impressora CUINA, però no a la impressora KDS.

Feu clic al grup per entrar i veure'n les categories. Observeu el següent:

En aquesta imatge no hi ha res a destacar. Totes les categories s’assignen al grup d’impressores configurat al grup de la CARTA (main menu). Feu clic a les amanides per veure si hi ha algun problema al nivell dels productes.

Ahà! Aquí tenim el problema. Cadascuna de les amanides té una configuració d'impressora diferent de la configuració del grup CARTA.

Per tal de solucionar aquest problema, només cal que entreu a cadascuna de les amanides i deixeu el camp d'impressores i grup d’impressores en blanc (-) a la pestanya de configuració. D'aquesta manera, Revo els assignarà la configuració del grup.

El resultat seria el següent:

Ara sí que les amanides agafen la configuració del grup CARTA. Només faltarà sincronitzar l'App i totes les amanides s'imprimiran correctament a CUINA i a KDS, que era el nostre propòsit inicial.

Nota: Recordeu que la prioritat que Revo utilitza per a les impressores és productes -> categories -> grups. A l'exemple anterior, les amanides tenien una configuració diferent al seu grup, amb la qual cosa tenia prioritat i per això només s'imprimien a CUINA, però no al KDS.