- ESTAT: ACTIU

- VERSIÓ COMPATIBLE: 4.2

1. QUÈ ÉS CLOUDBEDS?
2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE CLOUDBEDS I REVO?
3. CONFIGURACIÓ A REVO
4. COM REALITZAR UN CÀRREC D'HABITACIÓ?
5. COM CANCEL·LAR UN CÀRREC D'HABITACIÓ?
6. BACK-OFFICE CLOUDBEDS
7. COM DESCONNECTAR LA INTEGRACIÓ AL BACK-OFFICE DE REVO XEF?
8. COM DESCONNECTAR LA INTEGRACIÓ AL BACK-OFFICE DE CLOUDBEDS?

1. QUÈ ÉS CLOUDBEDS?

CloudBeds és el PMS intel·ligent al núvol per a hotels independents i cadenes hoteleres. Parametra la teva propietat, defineix contractes amb els teus proveïdors, assigna crèdit, gestiona dipòsits i comença ja a gestionar totes les teves reserves.

Minimitza els teus costos operatius, automatitza processos i augmenta les teves reserves directes. Subscriu-te per obtenir informació del programari per a gestió hotelera al núvol dels millors hotels independents i cadenes hoteleres.

2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE CLOUDBEDS I REVO?

Aquesta integració ens permet utilitzar CloudBeds amb REVO. Ara els hotels poden operar amb un sistema Cloud tot en un multiplataforma.

La integració CLOUDBEDS <-> REVO ens permet la combinació de dos sistemes Cloud en un, aconseguint una solució completa, que possibilita la realització de la següent acció:

• Càrrecs directament des de Revo al compte del client a l'hotel/hostal (habitació/llit).

• Devolucions de càrrecs des de Revo al compte del client a l'hotel/hostal (habitació/llit).

• Enviament de la informació d'impostos per línia o per una línia independent.

3. CONFIGURACIÓ A REVO:

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. Premem sobre Integracions.

3. Des del botó Afegir, busquem CloudBeds i cliquem en Add.

4. Omplim la següent informació:

• Actiu: Activat.

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Prova: Desactivat.

• Signatura càrrec habitació: Activem aquesta opció per demanar als hostes que signin en realitzar un càrrec a una habitació.

• Imprimir signatura:

• No imprimir: No s'imprimirà el tiquet amb la signatura del client.

• Imprimir: S'imprimirà el tiquet amb la signatura del client.

• Impressió obligatòria: S'imprimirà el tiquet amb la signatura del client. Però per si alguna raó no es pot imprimir el tiquet, no deixarà seguir amb l'operació.

5. Premem Guardar per confirmar els canvis.

6. En una pestanya nova del navegador accedim al back-office de CloudBeds: https://hotels.cloudbeds.com

7. Iniciem sessió amb el nostre compte de CloudBeds introduïm l'adreça de correu electrònic, la contrasenya i premem en Login.

8. Si el nostre compte de CloudBeds té habilitada la verificació de dues passes, introduïm el codi que ens han enviat al nostre mòbil i premem en Submit.

Connexió a través de CloudBeds:

1. Premem en perfil i triem Apps & Marketplace.

2. En el cercador Search Apps escrivim REVO i seleccionem LEARN MORE de l'aplicació de REVO.

3. Premem en CONNECT APP.

4. Introduïm l'usuari i la contrasenya de Revo XEF a la finestra que s'obre i premem Login.

5. Premem en Allow.

Nota: Un cop realitzats aquests passos podem saltar directament a la creació de la forma de pagament.

Connexió a través de REVO:

1. Novament en el back-office de Revo XEF a la secció Integracions fem Login: premem sobre el botó d'accions de la integració i triem l'opció Login.

2. S'obrirà una pàgina de CloudBeds (amb la sessió ja iniciada) i premem en Allow Access.

Creació de la forma de pagament:

1. Accedim a Configuració / Mètodes de pagament.

2. Premem sobre el botó +Nou (localitzat a la cantonada superior dreta).

3. Afegim el següent mètode de pagament:

• Actiu:

• Nom: Room Charge CloudBeds (⚠ Aquest nom ha de ser exactament igual).

• Obrir calaix: Desactivat.

• Amb fons de caixa final: Desactivat.

• Gestió de canvi: No permès.

4. Premem de nou Desar per confirmar els canvis.

Ja tenim la integració totalment configurada!

4. COM REALITZAR UN CÀRREC D'HABITACIÓ?

1. En una nova comanda amb productes, premem sobre el botó de pagar. Trieu altres mètodes de pagament.

2. Seleccionem Room Charge CloudBeds a la llista.

3. Seleccionem l'habitació de la llista que apareix.

Nota: Podem buscar pel número d'habitació.

4. Premem sobre la tecla "enter" del teclat del dispositiu.

5. Seleccionem l'habitació.

6. Si tenim l'opció activada, demanem al client que signi l'autorització i confirmem .

7. Automàticament, s'imprimirà el comprovant.

5. COM CANCEL·LAR UN CÀRREC D'HABITACIÓ?

1. A Revo XEF, premem en la r, accedirem al menú.

2. Trieu l'opció Històric.

3. Localitzem la comanda dins de les comandes Tancades, seleccionem la comanda a retornar i premem sobre el botó d'accions .

4. Seleccionem l'opció Fer un retorn.

5. Premem el botó Ok per confirmar el procés.

6. Seleccionem l'habitació de la llista que apareix.

Nota: Podem buscar pel número d'habitació.

7. Premem sobre la tecla "enter" del teclat del dispositiu.

7. Seleccionem l'habitació.

9. Demanem al client que signi l'autorització i confirmem .

11. Automàticament, s'imprimirà el comprovant amb un import en negatiu.

12. També, a la secció Històric del menú de Revo XEF, apareixerà un nou registre en negatiu. Aquí, podem observar la següent informació:

• Número de comanda del reemborsament.
  • Tiquet amb import en negatiu.
  • Número de comanda original d'on prové el reemborsament.

6. BACK-OFFICE CLOUDBEDS

1. Accedim al back-office de CloudBeds a través de:

https://hotels.cloudbeds.com i iniciem sessió.

2. Al menú seleccionem Reservations o premem sobre la icona de la part superior dreta.

3. Seleccionem l'hoste de la llista o introduïm en el cercador el nom del client o la ID de la reserva.

4. Per veure els càrrecs realitzats a l'habitació, seleccionem la pestanya Foli.

7. COM DESCONNECTAR LA INTEGRACIÓ AL BACK-OFFICE DE REVO XEF?

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. Premem en Integracions.

3. Premem sobre el botó eliminar de la integració CloudBeds.

4. Ens demanarà confirmació. Si estem segurs premem en Si, si no premem en Cancel·lar.

8. COM DESCONNECTAR LA INTEGRACIÓ AL BACK-OFFICE DE CLOUDBEDS?

1. Accedim al back-office de CloudBeds a través de: https://hotels.cloudbeds.com i iniciem sessió.

2. Premem en perfil i triem Apps & Marketplace.

3. Al menú de l'esquerra seleccionem Manage Apps i premem Disconnect de la integració que vulguem desconnectar.

4. Ens demanarà confirmació. Si estem segurs premem en Si, si no premem en Cancel·lar.