NOVES FUNCIONALITATS:

S'han afegit les opcions següents:

• Avís de tancament de torn

Ara, si el torn s'ha de tancar per haver canviat de dia, es mostra una notificació a la capçalera de Revo XEF, així com a l'opció del Menú - Control de caixa.

• Report X/Z

S'ha millorat el disseny de la impressió del report X/Z per facilitar-ne la comprensió.

• Factura Proforma

S'ha afegit un privilegi nou per permetre desactivar la impressió de la factura proforma.

A partir de la versió 4.9.2 del Back-office de Revo XEF

• Missatge en pagar amb un terminal

Ara, quan un pagament amb targeta ha estat acceptat o es produeix un error, es mostra visualment de manera més clara, abans que es tanqui la pantalla.

• Revo DDS

Ara, quan el nom de la taula és molt llarg, s'escala modificant la mida de lletra, prioritzant la visualització sencera del nom.

• Certificació fiscal de la norma N525

S'han implementat millores en la funcionalitat “Prova de pagament” per al compliment de la fiscalitat de França.

• Certificació fiscal Portuguesa

S'han aplicat millores per al compliment de la fiscalitat a Portugal.

• Certificació fiscal TicketBAI

S'han aplicat millores per al compliment de la fiscalitat al País Basc.

• Cloudbeds

S'hi ha afegit una nova integració amb el PMS Cloudbeds.

A partir de la versió 4.9.2 del Back-office de Revo XEF

SOLUCIONAT:

Resolució de les incidències següents:

• la que no aplicava correctament el descompte personalitzat per import a les devolucions.
  • la que no aplicava correctament el perfil, en ordres procedents de Revo SOLO en una taula.
  • la que no afegia els descomptes aplicats en una ordre reoberta.
  • la que impedia llegir correctament els codis QR de TicketBai, quan el prefix del comptador contenia espais.
  • la que mostrava un nom aleatori en presències obertes quan s'eliminava un empleat.
  • la que no permetia eliminar un contingut en mode TPV.
  • la que no permetia validar un NIF amb un dígit de control poc comú.
  • la que no aplicava l'import correcte a descomptar de les targetes regal quan l'opció configuració "Impostos inclosos en el preu" estava deshabilitada.
  • la que impedia identificar l'empleat mitjançant RFID en mode TPV.
  • la que no enviava aleatòriament de forma correcta les factures a la integració amb GuestPro.
  • la que permetia fer algunes accions en continguts ja pagats a través de l'opció de multi-selecció.
  • la que no generava el document correctament en fer una devolució d'una ordre cobrada amb una màquina d'efectiu.
  • la que, utilitzant una operativa poc comuna, modificava el preu dels formats de venda al moment del cobrament per ítems.
  • la que no guardava correctament un canvi de mètode de pagament històric i amb màquines d'efectiu.
  • la que generava un tancament inesperat de l'app, en fer una entrada/sortida de caixa, amb màquina d'efectiu. Només passava quan la impressió fallava i es mostrava la pantalla de selecció d'impressora alternativa.
  • la que generava ocasionalment un tancament inesperat de l'app, en dispositius amb iOS 16, imprimint amb una impressora ESC/POS o Revo KDS.
  • la que no feia correctament la devolució de diverses factures tancades amb el mètode "dividir per ítems", en una màquina d'efectiu.
  • la que mostrava erròniament un avís indicant que el dispositiu havia estat en mode fora de línia durant 31 dies, només amb la integració fiscal de França.
  • la que aleatòriament no guardava l'import correcte en cobraments amb Glory.