NOVES FUNCIONALITATS:

S'han afegit les opcions següents:

• Seleccionar totes

Al mòdul d'"A domicili" s'ha afegit un botó que permet seleccionar totes les comandes de forma ràpida a la funcionalitat de selecció múltiple.

• Prova de pagament

S'ha millorat la funcionalitat “Prova de pagament” per a la integració fiscal francesa N525, permetent establir-ne un import.

• Ordres modificades

Ara, si hi ha hagut modificacions, en prémer sortir i tornar al plànol de taules, la comanda es bloqueja temporalment per evitar que sigui editada mentre s'està desant.

SOLUCIONAT:

Resolució de les incidències següents:

• la que no permetia canviar d'estat una comanda del mòdul "A domicili", quan al perfil, l'ítem tenia l'opció "No printer" com a impressora assignada.
  • la que no tenia en compte el perfil associat en una taula en imprimir una comanda procedent del QR a taula de Revo SOLO.