NOVES FUNCIONALITATS:

S'han afegit les opcions següents:

• Nou mòdul

Ara, és un mòdul que es pot activar al back-office. Reescrit pràcticament des de zero per dotar-lo d'una potència més gran.

• Nou disseny

Disseny totalment renovat per adaptar-lo a la resta de solucions de REVO.

• Vídeos & Imatges

Ara pots afegir les teves fotos i vídeos favorits sense restricció de mida i en pantalla completa. Els vídeos poden pujar directament des de YouTube. A més, podeu decidir en l'ordre que es mostra.

• Grups de DISPLAY

Els grups ens permeten poder mostrar informació diferent en cadascun.

• Venda suggerida a DISPLAY

Mostra la venda suggerida en finestres emergents. El client decideix si ho vol afegir a la compra o no.

• Formularis de màrqueting

Els formularis s'han renovat per dotar-los d'un aspecte més modern.

• Modificadors i continguts de menú

Ara, es mostren també al DISPLAY.

• Estat del sistema a Revo XEF

Ara, l'opció "estat del sistema" del menú de Revo XEF, també comprova la connectivitat amb DISPLAY.

SOLUCIONAT:

Resolució de les incidències següents:

• Correcció d'errors i millores de rendiment.