Nou

• Offline: Aquesta versió arriba amb el suport Offline. Descobriu com funciona aquí.
  • Esdeveniments de temps: Perfectes per a les Happy Hours!.
  • Caixers per usuaris: Ara els caixers poden tenir una caixa assignada per defecte.
  • Restriccions per tancar torn: Afegeix diverses opcions per tal de restringir quan es pot tancar un torn.
  • Presència automàtica: Opció per a activar la presència automàtica en introduir el pin.
  • Modificadors amb l'opció de negació: Tots els modificadors es poden configurar per a acceptar la versió negada. Per exemple ceba | sense ceba.
  • Autoritzacions: Opció per a poder autoritzar certes accions demanant el pin de l'encarregat.
  • Color per les notes de cuina: Es pot afegir un color a les notes de cuina, que es veurà reflectit al Plànol de Taules.
  • KDS : Gestió de temps d'elaboració: Una nova característica molt potent per a controlar la gestió de temps d'elaboració dels plats.
  • KDS : Configuració Cloud: Ara la configuració dels KDS es gestiona a través del backend cloud.
  • KDS : Notificacions a Revo-Xef: Ara es pot notificar a Revo-Xef quan un plat està preparat.
  • KDS : Presència: Es pot habilitar el control de presència als KDS.
  • KDS : Reimpressions: Es mostra la capçalera de color gris quan és una còpia.
  • Formats de venda: Els formats de venda iguals, ara sumen la quantitat a la mateixa línia.
  • Demanar comensals: Nova opció per a utilitzar el número de menús com a número de comensals.
  • Report Z General : Es pot imprimir un Informe Z general que engloba totes les caixes.
  • Selector de targeta múltiple: Si afegiu diverses formes de pagament que comencin per Card, quan cobreu amb targeta, us demanarà quina de totes ha d'aplicar.
  • Kits: Nou tipus de producte KIT que n'afegeix els diferents ítems, així com ell mateix.
  • Cua d'impressió: Les entrades s'imprimiran a una cua d'impressió per evitar que s'embussi la impressora.

Correcció d’errors

• Edita ordre sense previsualització: No comprovava si l'ordre encara s'estava guardant, ara sí.
  • S'han acabat les entrades/sortides duplicades quan es fa clic al botó de Desa repetidament.
  • S'han solucionat alguns crash aleatoris.
  • S'ha solucionat l'estoc que es mostrava a 0 quan s'actualitzava un producte a la Back.
  • S'ha millorat la gestió de la impressió del compte des del Plànol de Taules, com també des de la pantalla de previsualització, per tal d'evitar possibles impressions desactualitzades.
  • Es mostren els clients ordenats alfabèticament.