1. QUÈ SÓN ELS CUPONS?
2. COM ES CONFIGUREN ELS CUPONS?

1. QUÈ SÓN ELS CUPONS?

Els cupons al Revo SOLO s'utilitzen per aplicar descomptes a les comandes, sigui automàticament o proporcionant-los directament als clients.

2. COM ES CONFIGUREN ELS CUPONS?

Podrem configurar els cupons al back-office del SOLO, a la secció Marketing / CUPONS.

Aquí podrem:

• +Nou: Crear un nou cupó.

• Creació múltiple: Crear múltiples cupons nous alhora.

• : Editar cupons.

• : Eliminar cupons.

• | : Desactivar o activar un cupons.

• : Canviar l'ordre dels cupons.

• Usos de cupons: Prement sobre aquest botó ens porta al llistat de Cupons.

• Establiments: podrem seleccionar si volem aplicar els cupons a establiments en particular, en cas de no especificar-ne cap, el cupó serà aplicable a tots.

En crear o editar un cupó, disposarem de les següents opcions de configuració:

• Nom: Definir el nom que vulguem pel cupó.

• Activar: Aquí podem indicar si el cupó està actiu o desactivat.

• Aplicar automàticament: Si activem aquesta opció, els cupons s'afegiran automàticament en finalitzar la comanda, sempre que es compleixin els requisits. Si ho deixem desactivat, haurem de proporcionar el cupó directament als clients perquè ho introdueixin manualment.

Important: Si tenim diversos cupons que s'apliquen automàticament, l'ordre que tinguem configurat al back-office determinarà quin s'utilitzarà.
    D'altra banda, si un client forma part d'un grup amb descomptes, tindrà preferència el cupó.

• Modes: Aquest desplegable ens servirà per triar a quines modalitats de SOLO s'aplicarà el cupó. Si no seleccionem cap, podran ser utilitzats en qualsevol mena de comanda. Podrem triar entre:

• A recollir
    • A domicili
    • A taula
    • Col·lectivitat
    • Recollida immediata

• Codi: El codi del cupó, per defecte, se li assignarà un valor aleatori, però el podem modificar pel que vulguem.

• Tipus: Tenim tres tipus de cupó a triar:

• Percentatge: El descompte que definim serà el percentatge del total de la comanda.
    • Total: El descompte serà un import fix.
    • Càrrecs per enviament: Es descomptarà automàticament el càrrec per enviament que tinguem definit a SOLO.

• Descompte: L'opció estarà disponible en seleccionar els tipus "Percentatge" i "Total". En el cas de percentatge indiquem el descompte en % i en el cas de total ho indiquem amb import.

• Valor màxim: Només apareix si utilitzem un cupó de tipus percentatge; aquí podrem definir un valor màxim d'import. Per exemple, si definim un valor de 10 €, tot i que el cupó calculi que per percentatge s'ha d'aplicar un import superior, el descompte mai superarà els 10.

• Límit d'usos: Disposem de tres tipus de limitació en l'ús de cupons, depenent de la que triem podrem especificar els detalls:

• Un sol ús: El cupó només podrà ser utilitzat una vegada.
    • Il·limitat: El cupó sempre serà aplicable mentre estigui actiu.
    • Usos per període: Podrem triar un límit d'usos per diferents franges de temps.

• Comptador d'usos: Si hem triat límit d'usos "Un sol ús" o "Usos per període" aquest desplegable ens permetrà triar si la limitació s'aplica a mode global (Global) o és específica per client (Per client).

• Usos per període/Període: En utilitzar la limitació per període apareixeran aquestes opcions, a la primera indicarem el nombre total d'usos i a la segona la franja de temps a la qual aplicar-lo.

• Valor mínim: En aquest apartat podem limitar l'import mínim necessari per poder utilitzar un cupó. Si el total de la comanda no supera aquest import, el cupó no serà aplicable.

• Quantitat: Nombre de còpies a crear.

Nota: Aquesta opció només apareixerà si utilitzem la creació múltiple de cupons.