SOLUCIÓ D’ERRORS:

S’han resolt les següents incidències:

• Integració amb CASHLOGY:
    • L’import admès en donar canvi no sempre es mostrava.
    • No es capturaven sempre els avisos d’errors genèrics de la màquina d’efectiu.
    • Les quantitats errònies que es mostraven en l’opció de buidatge parcial.
    • Errors genèrics de comunicació.
    • Tancament inesperat de l’app en consultar les quantitats del reciclador.

• Integració amb Mews:

• Es produïa un error en voler enviar una comanda amb més de quatre factures.

• Integració amb Glory:

• Els missatges de buidatge en la integració amb el model CI-10.

• L’opció "Capturar QR Code" no funcionava correctament quan el lector de codi de barres estava connectat directament al dispositiu.

S’han afegit les següents opcions:

• Nova configuració en les preferències de l’app, associada a la impressió dels tiquets que imprimeix el caixer. Ara es permet triar una impressora diferent de la del caixer per a la impressió dels tiquets (proforma i factura simplificada).

• Nova funcionalitat en les preferències de l’app, perquè les comandes es tanquin automàticament al cap de 30 minuts, sempre que ja estan pagades i continuïn obertes en el sistema.

• Nou mida del catàleg a les preferències. Ara podem gaudir d’una millor configuració dels productes en l’app.

• En la integració de Mews:

• Possibilitat de tornar a enviar les comandes que han fallat des d’històric.
    • Ampliació del registre d’activitat per tenir més informació sobre possibles incidències.