** S'han resolt les següents incidències: **

• el tall parcial dels ordres de plats en el tiquet de cuina.
  • la visualització errònia dels grups de modificadors amb l'opció "no mostrar automàticament" que es mostraven sempre en els productes amb formats de venda.
  • el bloqueig de lector de codi de barres connectat per BL, quan s'utilitzava un camp "editable" (notes, pes, ítem obert).

** S'han millorat les següents opcions: **

• s'ha habilitat l'ús d'un lector de codi de barres extern connectat per USB a l'iPad, en la integració de Bizerba.
  • la comunicació entre la màquina d'efectiu i REVO, quan es posa el dispositiu en repòs o l'aplicació en segon pla, en la integració amb Glory.
  • s'ha bloquejat l'opció de realitzar per duplicat un buidatge, en la integració amb Glory.
  • el missatge quan es realitza un buidatge de la caixa de monedes (clearCoins), en la integració amb Glory.
  • el missatge quan es realitza un buidatge complet de recaptació, en la integració amb Glory.