NOVES FUNCIONALITATS:

S'han afegit les següents opcions:

• ara pots mostrar els tiquets de Revo KDS en una segona pantalla (per exemple, en un monitor de TV). Pots triar entre quatre opcions de visualització en aquesta segona pantalla:

• Duplicar: visualitza el mateix contingut de l'iPad.

• Mostra el resum: mostra el resum de tots els plats a cuinar, podent personalitzar fins i tot la mida de la lletra.

• Mostra els tiquets: veu els tiquets ordenats pel nombre de files seleccionat, aprofitant el màxim la mida de la pantalla externa. D'aquesta manera, pots visualitzar més tiquets d'una vegada.

• Resum d'estats: ensenya un extracte dels diferents estats de les comandes: sumari, pendent, en progrés i fet.

ℹ️ Connecta el KDS a una segona pantalla (TV) mitjançant cable HDMI.

• pots triar quantes files de tiquets vols veure tant en l'iPad com en la segona pantalla.

• ara tens disponibles nous filtres per ordenar i filtrar les comandes per canals.

• nova opció per fer que es s'iniciïn els temporitzadors quan un dels plats de la comanda canviï a l'estat "en progrés".

• ara els ordres de plat generals ja no han d'arribar al KDS alfabèticament, sinó en l'ordre que defineixes en el back-office.

• si tens activada l'opció "sumar quantitats" i tens el mateix producte amb estats diferents ( "en progrés" o "fet"), ja no se sumen els productes, sinó que s'afegeix a una nova fila.

• ara pots marcar un plat "ja vist" i treure el puntet "nou" prement sobre el plat durant 2 segons.

• si un plat se senyalitza amb el puntet de "nou" i marques el plat com "fet", aquesta primera marca desapareix.* D'aquesta manera, quan un nou plat arriba a la comanda, pots identificar de manera més clara quin ha estat l'últim canvi.

• les notes de comanda es s'ajusten a la seva longitud de la pantalla. Ajuda especialment a visualitzar molt millor les comandes que arriben de les plataformes de repartiment.

• les comandes de les plataformes de delivery (Glovo, Uber Eats, Deliveroo, Deliverect, etc.), arriben amb la seva icona corresponent per identificar-les més fàcilment.

• impressió automàtica productes marcats individualment. Amb aquesta opció activada, al marcar un producte com "fet", s'imprimeix automàticament un tiquet de passe individual.

⚠️️ Aquesta opció desactiva la impressió de tiquet de paesi general.

S'han resolt les següents incidències:

• tornes a veure el nom de la xarxa WiFi on estàs connectat.

• si envies la mateixa nota de cuina diverses vegades, ara es duplica i ja no s'esborra com abans.

• s'han millorat diverses qüestions que impacten en el rendiment en general de l'app.