• Aneu al menú Revo i entreu a les Ordres d'avui.
  • Seleccioneu l'ordre que conté la factura que voleu imprimir.
  • Feu clic al botó Factures. És el botó que té una icona amb una xifra taronja.
  • Seleccioneu una factura.
  • Feu clic al botó "Reimprimeix factura"
  • Sortiu fent clic al botó X de cadascuna de les pantalles.

Nota: A partir de la versió 1.11, podeu fer lliscar el dit cap amunt i cap avall a la taula on heu tancat l'ordre que voleu imprimir. Seleccioneu Imprimeix última factura. L’última factura creada en aquesta taula s'imprimirà automàticament a la impressora del caixer.