CANVIS:

S'han canviat les següents opcions:

• Ara en el tiquet de cuina, es poden afegir els camps adreça, data, canal i manera de les comandes de a domicili.

SOLUCIÓ D'ERRORS:

S'han resolt les següents incidències:

• Que cap què dos modificadors iguals en un grup de modificadors, el segon, tot i ser "forçós", no era obligatori seleccionar-lo.
  • Que cap a què amb mPOS no es tinguessin en compte les propines.
  • On el motiu introduït en devolucions o cancel·lacions, no apareixia en el Back Office.
  • En el missatge on es mostra el canvi, no arrodonia de forma correcta.
  • Un tancament inesperat en la integració amb Deliverect.
  • Quan l'ordre era desbloquejada de manera forçosa en el moment de cobrar, generava incoherències en la numeració de factures.
  • En la versió d'iPod / iPhone, no es mostraven correctament els totals a la pantalla de vista prèvia.
  • Lentitud en la impressió d'alguns models d'impressores Star.
  • Un tancament inesperat en crear un client nou en el moment de cobrar una ordre o des del menú històric.
  • Quan és una comanda de lliurament, ara en el tiquet del repartidor i la factura, apareix la mateixa informació.