- ESTAT: ACTIVAT

- VERSIÓ COMPATIBLE: 3.3

Adyen Accepta pagaments en línia a qualsevol dispositiu o canal, independentment del teu model de negoci. Poseu-vos en funcionament de manera ràpida i senzilla, afegiu mètodes de pagament per augmentar les taxes de conversió. Per a més informació: https://www.adyen.com/fr_FR/notre-solution/paiements-en-ligne

COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE ADIEN I REVO?

Adyen és la passarel·la de pagament de “RevoMarketPlace”.
Adyen "transfereix" diners del compte de l'usuari al compte bancari del comerciant. Un cop configurat i integrat el compte d'Adyen amb Revo, els pagaments s'automatitzaran i es registraran a Revo amb els números de referència de pagament d'Adyen.

COM CREAR UN COMPTE ADYEN
DOCUMENTS REQUERITS
COM CONFIGURAR LA INTEGRACIÓ REVO XEF (PER TREBALLAR AMB TELÈFONS DE DADES)

1. COM CREAR UN COMPTE ADYEN

Per crear el compte, primer hem d'anar al Backoffice de Solo.

https://www.solo.revointouch.works

Un cop dins, aneu a "Creeu el vostre compte Adyen".

Introduïu les dades de contacte del client. accepteu els termes i condicions i podem crear el compte.

2. DOCUMENTS REQUERITS

Per tal de registrar un compte Adyen, necessitareu els documents que s'indiquen a continuació. Un cop feta la sol·licitud de creació del compte, tal com s'indica a l'apartat "Creeu un compte", Adyen verificarà la informació i, si tot és correcte, procedirà a l'habilitació del compte.

Informació general:

• Nom de l'empresa
  • Dades de l'administrador/accionista
  • Nom de pila
  • Cognoms
  • Correu electrònic
  • Gènere
  • Entitat jurídica: empresa o particular (autònom)
  • País
  • Accepteu els termes i condicions
  • Crear un compte/Validar un compte
  • Si us plau, aviseu a Revo immediatament si hi ha un error en crear el vostre compte.

Dades de l'empresa

• Nom legal de l'empresa
  • Nom de l'empresa (DBA) (Doing Business As)
  • Número d'identificació fiscal (TIN)
  • Número de telèfon de l'empresa
  • Adreça de correu electrònic professional
  • Adreça
  • País
  • Carrer
  • Número
  • Codi postal
  • Ciutat
  • Verificació de dades

Dades bancàries per al pagament

• Nom del titular del compte bancari
  • Codi de país (EN)
  • Codi de moneda (EUR€)
  • IBAN

PROPIETARIS, ACCIONISTES, BENEFICIARIS
    Facilita la identitat dels particulars que tinguen el 25% o més de l'empresa. Si ningú no en posseeix més del 25%, introduir la identitat de la persona autoritzada de signatura.

Dades Personals
  • Nom
  • Cognom
  • Gener
  • Data de Naixement
  • País
  • Direcció
  • Carrer
  • Numero
  • Codi Postal
  • Ciutat
  • Documents d'identitat

ID DOCUMENT Pujar una foto a color o una imatge escanejada de les dues cares completes del DOCUMENT per verificar identitat.

Poden ser els documents següents:
  • Passaport
  • Carnet d'Identitat Oficial DNI
  • Carnet de Conduir

Document Bancari Carregar un extracte Bancari o una captura de pantalla de la Banca Electrònica del client. Heu de mostrar Clarament: el Logotip del Banc, el número de compte i el nom del titular.

3. COM CONFIGURAR LA INTEGRACIÓ A REVO XEF (PER TREBALLAR AMB DATÀFONS)

Per configurar la integració primer ens hem de dirigir al BackOffcie de RevoXef.

https://www.revoxef.works

Un cop al BackOffice ens dirigim a l'apartat d'integracions.

Dins d'integracions, triem l'opció d'afegir nova integració.

Triem Adyen de la llista d'integracions disponibles.

Un cop afegida la integració, seleccionem la icona d'editar i emplenem la integració amb les dades del nostre compte d'Adyen i dels datàfons que tinguem associats al compte.

La informació que cal emplenar és la següent:

• admin.submerchant_account: Hem d'emplenar-la amb el nostre compte d'Adyen
  • admin.api_key: Aquesta clau és facilitada per Revo.
  • admin.devices: Aquest apartat l'omplirem amb el model i el número de sèrie dels nostres datàfons.