- STATUS: ACTIVA

1. QUÈ ÉS PLANDAY?
2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE PLANDAY <-> REVO?
3. CONFIGURACIÓ EN REVO
4. FUNCIONAMENT

1. QUÈ ÉS PLANDAY?

PLANDAY és una plataforma integrada que et permet tenir tot en el mateix lloc perquè puguis dur a terme totes les teves tasques administratives, incloent-hi la gestió del personal, tenint en compte les sol·licituds de vacances, absentisme, control horari, planificació d'horaris i torns de treball, comunicació interna i realitzar el seguiment del temps i informes amb estadístiques sobre l'acompliment del teu negoci, costos de nòmina i molt més.

Més informació aquí.

2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE PLANDAY <-> REVO?

La integració PLANDAY <-> REVO ens permet la realització de la següent acció:

• Consulta del registre d'ingressos en REVO.

3. CONFIGURACIÓ EN REVO

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. Premem sobre Integracions.

3. Des del botó Add, busquem Planday. Fem clic en Add.

4. Emplenem la següent informació:

• Actiu:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Test: Desactivat.

• App ID: Introduïm l'App ID.

• Token: Introduïm el Token.

IMPORTANT: L'App ID i el Token ho proporciona PLANDAY. Per a això hem d'accedir a Configuració > Accés a API a Planday.

5. Premem Desa per a confirmar els canvis.

6. Editem la integració a través del botó .

7. Dins del menú desplegable, seleccionem el Revenue unit id al que s'associaran les vendes.

8. Premem Desa per a confirmar els canvis.

4. FUNCIONAMENT

Una vegada configurada la integració, la informació s'enviarà diàriament a la nit de manera automàtica.

Tenim la possibilitat d'enviar aquesta informació de manera manual fent clic en els i prement en Uploads menu per a pujar les figures d'ingressos de REVO a PLANDAY.

Des d'aquest formulari podem executar la integració en un rang de dates. Quan el procés hagi acabat rebrem un correu electrònic.

Les dates que especifiquem fan referència als dies que vulguem que es torni a executar el traspàs de dades cap al nostre compte de Planday.