El calaix d'efectiu o monedes no s'obre quan tanqueu una ordre?

• Comproveu que el dispositiu que tanca l'ordre està connectat a la wifi correcta. Per a fer-ho, sortiu de Revo i aneu a Configuració. Si no esteu connectats a la wifi correcta, ometeu la xarxa entrant a la icona de la i. Un cop fet això, connecteu-vos a la wifi correcta.
  • Comproveu que la impressora de caixa té la llum verda encesa i no retorna cap error.
  • Comproveu que el cable RJ11 que surt del calaix està connectat a la impressora o no està corromput.
  • Comproveu que teniu la caixa seleccionada correctament a les Preferències de Revo.

Nota: Si us apareix un missatge dient: "Error - no tens privilegis", vol dir que el vostre usuari no pot obrir el calaix d'efectiu. Només s'obrirà quan es cobri/tanqui una ordre.