- ESTAT: ACTIU

- VERSIÓ COMPATIBLE: 3.3

1. QUÈ ÉS HOTELGEST?
2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE HOTELGEST <-> REVO?
3. CONFIGURACIÓ A REVO
4. COM REALITZAR UN CÀRREC A HABITACIÓ
5. COM CANCEL·LAR UN CÀRREC A HABITACIÓ

1. QUÈ ÉS HOTELGEST?

Hotelgest és un proveïdor de solucions de Software de gestió turística (PMS + App mòbil amb escàner de documents + integració Channel Manager + Motor de reserves) on podràs gestionar preus, restriccions, reserves d'una gran majoria d'agències en línia (Booking.com, Expedia, entre d'altres) des d'un únic panell. A més de facturació, informes, recomanacions per incrementar les vendes i moltes prestacions més.

2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE HOTELGEST <-> REVO?

Aquesta integració ens permet utilitzar un dels més innovadors PMS amb REVO. Ara els hotels poden operar amb un sistema Cloud tot en un multiplataforma, que t'estalvia el 90% de les teves tasques diàries, portant el teu allotjament al 100% autònom.

La integració HOTELGEST <-> REVO ens permet la combinació de dos sistemes Cloud en un, aconseguint una solució completa, que possibilita la realització de les següents accions:

• Càrrecs directament des de Revo al compte del client a l'hotel/hostal (habitació/llit).
  • Recerca de clients.

3. CONFIGURACIÓ A REVO

CONFIGURACIÓ DE LA INTEGRACIÓ

1. Accedim al back-office de REVO.

2. Prenem sobre Integracions.

3. Des del botó Afegir, cerquem Hotelgest i prenem en Afegir.

4. Omplim la informació següent:

• Actiu: Activat.

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Prova: Desactivat.

• PCode: xxx

NOTA: El PCode el proporciona Hotelgest.

• Signatura càrrec habitació: Activar per sol·licitar signatura d'habitació.

• Imprimir signatura: Triar opció per imprimir o no la signatura.

5. Prenem en Desar per confirmar els canvis i tenir disponibles els següents apartats.

CONFIGURACIÓ DE LA FORMA DE PAGAMENT

1. Ens desplacem a Configuració / Mètodes de pagament.

2. Prenem sobre el botó +Nou (ubicat a la cantonada superior dreta).

3. Afegim la següent forma de pagament:

• Actiu:

• Nom: Hotelgest (⚠ Aquest nom ha de ser exactament igual)

• Obrir calaix: Desactivat.

• Amb fons de caixa final: Desactivat

• Gestió de canvi: No permès.

4. Prenem en Desar per confirmar els canvis.

Ja tenim la integració totalment configurada!

4. COM REALITZAR UN CÀRREC A HABITACIÓ:

1. En una comanda nova amb productes, prenem sobre el botó de pagar.

2. Triem altres formes de pagament.

3. Seleccionem Hotelgest.

4. Ens apareixeran totes les habitacions que tinguem ocupades.

Nota: Es pot cercar tant pel número d'habitació com pel nom de l'hoste en el cercador.

5. Prenem sobre la tecla enter del teclat del dispositiu.

6. Seleccionem l'habitació.

7. Si hem activat l'opció "Signatura càrrec habitació" a la configuració: Demanem al client que signi l'autorització i confirmem .

8. Automàticament, s'imprimirà el comprovant o bé, segons la configuració, ens preguntarà si volem o no imprimir-lo.

5. COM CANCEL·LAR UN CÀRREC A HABITACIÓ:

1. Des del menú de REVO r, seleccionem l'opció històric.

2. Localitzem l'ordre i prenem sobre el botó d'accions .

3. Seleccionem l'opció Fer una devolució.

4. En la nota informativa que apareix a continuació, confirmem prement sobre OK.

5. Seleccionem de nou el client.

Nota: Es pot buscar tant pel número d'habitació com pel nom de l'hoste.

6. Prenem sobre la tecla enter del teclat del dispositiu.

7. Seleccionem l'habitació.

8. Si hem activat l'opció "Signatura càrrec habitació" a la configuració: Demanem al client que signi l'autorització i confirmem .

9. Automàticament, s'imprimirà el comprovant o bé, segons la configuració, ens preguntarà si volem o no imprimir-lo.

10. També, a l'apartat Històric, apareixerà el nou registre en negatiu de la devolució. Aquí, podem observar la següent informació:

• Número d'ordre del reemborsament.
  • Tiquet amb import negatiu.
  • Número d'ordre original d'on prové el reemborsament.