Al Menú REVO de les apps es troba l'opció Suport. Si hi feu clic, podeu generar i remetre un tiquet de consulta, que rebrà resposta del nostre equip tècnic en menys de 24h. Igualment, es poden remetre suggeriments de millora de l'app, que seran analitzades per un comitè multidisciplinari que estudiarà la viabilitat de la seva implementació.

A REVO, la proximitat amb els nostres clients és un valor corporatiu que impregna el nostre ADN.

Oferim un acompanyament de qualitat als usuaris de les nostres apps a través del nostre departament de suport, i mantenim una actitud oberta de cara al mercat, d'escolta i conversa, que ens fa àgils i ens posiciona sempre per davant en innovació.

Nota: Si no rebeu resposta dels tècnics de REVO, assegureu-vos que teniu afegit el vostre correu electrònic a l'apartat e-mail del vostre compte a la back-office: Perfil Usuari

Nota: A més, podeu accedir a tot l'històric de tiquets des del back-office per tal de fer-ne un seguiment. Per a fer-ho, a la banda superior dreta del navegador, entreu a Gestionar Compte i Suport. Aquest és el link directe: Tiquets de suport