Perquè REVO funcioni correctament, és important comprovar l'estat de connexió dels dispositius que es connecten a ell, com les impressores, sistema, integracions, entre altres.

Amb l'opció estat del sistema en la teva aplicació Revo XEF, podràs verificar ràpidament l'estat dels teus dispositius i detectar així qualsevol incidència per a solucionar qualsevol problema que sorgeixi.

1. Accedim al menú de REVO r.

2. Premem en Estat del sistema.

3. Ens trobarem el següent:

• Sistema: Podrem comprovar l'estat de les impressores, el nom i el número IP.

• Integracions: Si tenim integracions amb REVO, podrem comprovar el seu estat.

• Altres: En uns altres, ens apareixeran qualsevol dispositiu amb IP que tinguem connectat a Revo XEF i volguéssim comprovar el seu estat. Per exemple, si tenim connectat nostre Revo DISPLAY, ens apareix el seu estat.

També podem revisar algun dels motius pels quals les nostres impressores no podrien estar imprimint, per exemple: si una de les impressores no tingués paper, apareixeria indicat.