• No es podia canviar la forma de pagament a la pantalla del mòdul A domicili.
  • Es produïa un tancament inesperat utilitzant el catàleg d'iPhone.
  • Es produïa un tancament inesperat quan es cancel·lava la pantalla d'accions d'ordre en iPhone.
  • Es produïa un tancament inesperat quan un producte contenia modificadors en un menú, però originalment no tenia cap modificador associat.
  • L'opció de tornar a imprimir factura, apareixia molt oculta i era difícil seleccionar-la.
  • L'opció factura personalitzada, demanava activar el mòdul d'auditoria.
  • Devolucions amb modificadors en menús, no es calculaven correctament.
  • El cercador de productes mostrava aquells ítems que estaven desactivats en el perfil.
  • Es produïa un tancament inesperat utilitzant el cercador de comandes d'avui.
  • Un error amb el lector de targetes regal.
  • En pagar amb punts INTOUCH, l'aplicació es bloquejava.
  • Un error amb RFID.