- STATUS: ACTIVA

- VERSIÓ COMPATIBLE: 3.1 (379) O POSTERIOR / 3.2 (393) O POSTERIOR

¿QUÈ ES UBER?

Uber Eats és una plataforma en línia per fer comandes de menjar a domicili. Els usuaris poden visualitzar els menús, demanar i pagar les comandes a restaurants que estiguin afiliats a la plataforma a través de l'aplicació, disponible tant per a iOS com per a Android, o a través de la pàgina web.

¿COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ UBER <-> REVO?

La integració UBER <-> REVO us permet de rebre totes les comandes que es realitzin a través de la plataforma d'Uber en el sistema de REVO per tal de poder unificar totes les ordres a realitzar. Ens permet la realització de les següents accions:

• Gestió de la comanda d'Uber a REVO.
  • Recepció de comandes sense necessitat d'estar atents a més d'un dispositiu/ plataforma.
  • Consulta del registre de les comandes a REVO.

NOTA MOLT IMPORTANT: Abans de realitzar la configuració de la integració, cal contactar amb Uber per tal que us proporcionin les dades requerides.

CONFIGURACIÓ A REVO

1. Accediu a la Back Office de Revo: https://revoxef.works/

2. Feu clic a Integracions: https://revoxef.works/modules/integrations

3. Des del botó Afegeix, busqueu Uber. Feu click a "Add".

1. Ompliu la informació següent:

• Actiu:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Test: Desactivat

• Categories: Seleccioneu les categories que voleu afegir a la plataforma d'Uber.

• Tarifa: Seleccioneu les tarifes que voleu afegir a la plataforma d'Uber.

• Overwrite availability: Marqueu aquesta opció si voleu sobreescriure les dates d'obertura d'Uber amb les de Revo.

• Start_time: A partir d'aquesta hora admetreu comandes des d'Uber.

• End_time: A partir d'aquesta hora JA NO admetreu comandes des d'Uber.

• daysOfWeek: Dies en què admetreu comandes des d'Uber.

• Store id: Identificatiu del compte d'Uber.

NOTA: El store id us el proporcionarà UBER.

1. Quan ja tingueu configurada la integració, només caldrà que feu clic als "···" i feu clic a "Upload Catalog" per tal de carregar la configuració a Uber.

Ja teniu la integració completament configurada!

TRAMITA UNA COMANDA A UBER:

1. Quan es tramita una comanda a Uber, arribarà a la tauleta d'Uber (si la feu servir), des d'on podreu gestionar la comanda.

NOTA: Uber no permet cancel·lar una comanda des REVO. Només es pot realitzar des del seu propi dispositiu.

NOTA 2: Podeu treballar de diverses maneres:
- Auto-accept: Quan una botiga té auto-accept activat, enviareu la notificació en el moment que el client ha enviat la comanda.
- Sense auto-accept: Un empleat a la botiga haurà de confirmar la comanda a la tauleta d'Uber. Esperarem la confirmació de la tablet per a enviar la notificació a l'aplicació de Revo.
- rd-optional: La botiga estarà disponible sense haver d'iniciar sessió al "dashboard" (És a dir, sense fer servir la tauleta d'Uber). La funció "Auto-accept" ha d'estar activada. Si en algun cas concret cal que la botiga accedeixi al dashboard, podeu fer servir Dashboard per a veure les comandes, connectar-vos amb el suport d'Uber o amb el client.

1. Rebeu l'ordre d'Uber al mòdul "A domicili" de Revo.

3.1

3.2

1. Ja podeu gestionar la comanda com qualsevol comanda "A Domicili" de Revo. Trobareu més informació sobre l'apartat "A domicili" aquí.

IMPORTANT: Cal tenir en compte que si hi ha la integració amb GIRnet, s'hi haurà d'afegir el canal de venda d'Uber. Si no teniu aquesta informació, heu de contactar amb Mapal per a obtenir el canal de venda.