- STATUS: ACTIVA

- VERSIÓ COMPATIBLE: 3.1 (379) O POSTERIOR / 3.2 (393) O POSTERIOR

1. QUÈ ES UBER?
2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ UBER <-> REVO?
3. COM FER LA INTEGRACIÓ AMB UBER?
4. CONFIGURACIÓ A REVO
5. TRAMITA UNA COMANDA A UBER

1. QUÈ ES UBER?

Uber Eats és una plataforma en línia per fer comandes de menjar a domicili. Els usuaris poden visualitzar els menús, demanar i pagar les comandes a restaurants que estiguin afiliats a la plataforma a través de l'aplicació, disponible tant per a iOS com per a Android, o a través de la pàgina web.

2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ UBER <-> REVO?

La integració UBER <-> REVO us permet de rebre totes les comandes que es realitzin a través de la plataforma d'UBER en el sistema de REVO per tal de poder unificar totes les ordres a realitzar. Ens permet la realització de les següents accions:

• Gestió de la comanda d'UBER a REVO.
  • Recepció de comandes sense necessitat d'estar atents a més d'un dispositiu/ plataforma.
  • Consulta del registre de les comandes a REVO.

NOTA MOLT IMPORTANT: Abans de realitzar la configuració de la integració, cal contactar amb UBER per tal que us proporcionin les dades requerides.

3. COM FER LA INTEGRACIÓ AMB UBER?

Per a poder-se integrar amb UBER heu d'enviar un mail a la següent adreça de correu: eats-partner-tech-support@uber.com, amb la següent informació:

• Direcció física de l'establiment.
  • Adreça web de la botiga UBER del client o UUID.
  • Nom del compte de REVO.
  • Store "REVO" Client ID: Cd-b0fDRbt1ptQ-DunzU7uQH1Ot-IHYM (No utilitzar la store Deliverect-REVO)

Us detallem un mail d'exemple:

Good afternoon,
Could you please stage the below stores against the REVO app:
Store(s):

• Url de la tienda en UBER del cliente
  • Nombre comercial (nombre cuenta REVO)
  • Dirección completa del local, con código postal, población y país.
  • Store "REVO" Client ID: Cd-b0fDRbt1ptQ-DunzU7uQH1Ot-IHYM (No utilizar la store Deliverect-REVO)

Pre-stager profile: EMEA | REVO
Please send us the Store ID and update the REVO tracker https://docs.google.com/spreadsheets/d/1A0fkQvO3nArSAmIyrv_VTJ27BKUdi23gDUDVvRUC1PQ/edit#gid=7917894 once completed. TAM POC: Maxime Patissier
Thank you,

NOTA: Una vegada tenim confirmació per part d'UBER, ens fan arribar el Store ID del client.

4. CONFIGURACIÓ A REVO

1. Accediu al back-office de REVO.

2. Feu clic a: Integracions.

3. Des del botó Afegeix, busqueu UBER. Feu click a Add.

4. Ompliu la informació següent:

• Actiu:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Test: Desactivat

• Categories: Seleccioneu les categories que voleu afegir a la plataforma d'UBER.

• Tarifa: Seleccioneu les tarifes que voleu afegir a la plataforma d'UBER.

• Store id: Identificatiu del compte d'UBER.

• Menu name: Nom identificatiu per al menú.

• Overwrite availability: Marqueu aquesta opció si voleu sobreescriure les dates d'obertura d'UBER amb les de REVO.

• Start time: A partir d'aquesta hora admetreu comandes des d'UBER.

• End time: A partir d'aquesta hora JA NO admetreu comandes des d'UBER.

• Days of week: Dies en què admetreu comandes des d'UBER.

• Perfil imposat: Selecciona el perfil que s'ha d'utilitzar per a pujar el catàleg.

NOTA: El store ID us el proporcionarà UBER.

5. Quan ja tingueu configurada la integració, només caldrà que feu clic als i feu clic a Upload Catalog per tal de carregar la configuració a UBER.

6. Ara hem de demanar a UBER que les comandes entrin directament a REVO. Per a això hem de contactar de nou amb: eats-partner-tech-support@uber.com.

Us detallem un mail d'exemple:

Hi Support,
Could you please activate the POS for store UUID: ‘xxxx'
Thank you,

JA TENIM LA INTEGRACIÓ REALITZADA!

5. TRAMITA UNA COMANDA A UBER

1. Quan es tramita una comanda a UBER, arribarà a la tauleta d'UBER (si la feu servir), des d'on podreu gestionar la comanda.

NOTA: UBER no permet cancel·lar una comanda des REVO. Només es pot realitzar des del seu propi dispositiu.

NOTA 2: Podeu treballar de diverses maneres:
- Auto-accept: Quan una botiga té auto-accept activat, enviareu la notificació en el moment que el client ha enviat la comanda.
- Sense auto-accept: Un empleat a la botiga haurà de confirmar la comanda a la tauleta d'UBER. Esperarem la confirmació de la tablet per a enviar la notificació a l'aplicació de REVO.
- rd-optional: La botiga estarà disponible sense haver d'iniciar sessió al "dashboard" (És a dir, sense fer servir la tauleta d'UBER). La funció "Auto-accept" ha d'estar activada. Si en algun cas concret cal que la botiga accedeixi al dashboard, podeu fer servir Dashboard per a veure les comandes, connectar-vos amb el suport d'UBER o amb el client.

2. Rebeu l'ordre d'UBER al mòdul "A domicili" de REVO.x

3. Ja podeu gestionar la comanda com qualsevol comanda "A Domicili" de REVO. Trobareu més informació sobre l'apartat "A domicili" aquí.

IMPORTANT: Cal tenir en compte que si hi ha la integració amb GIRnet, s'hi haurà d'afegir el canal de venda d'UBER. Si no teniu aquesta informació, heu de contactar amb Mapal per a obtenir el canal de venda.