- STATUS: ACTIVA

1. QUÈ ÉS A3CON?
2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE A3CON <-> REVO?
3. CONFIGURACIÓ A REVO

1. QUÈ ÉS A3CON?

A3CON és el programari de comptabilitat de Wolters Kluwer per a tancar la comptabilitat dels vostres clients d'assessoria, tant si són autònoms com empreses. A partir de les dades i la informació de tots els vostres clients, A3con us permet tancar l'exercici comptable.

2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE A3CON <-> REVO?

Un cop configurada, des del back-office de REVO, es pot exportar un arxiu de forma senzilla per tal d'importar-lo després a A3con.

Aquests són els passos per a exportar l'arxiu:

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. Ens dirigim a Integracions.

3. Fem clic a la icona i Uploads menu.

4. Seleccionem el rang de dates que vulgueu.

5. Fem clic a Enviar.

Automàticament, s'exportarà l'arxiu on apareixeran totes les factures generades dins del rang de dates seleccionat, als comptes d'abonament i càrrec configurats.

Si teniu diferents tipus d'IVA, es generarà una línia diferent per cada tipus d'impost i factura.

3. CONFIGURACIÓ A REVO

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. Ens dirigim a Integracions.

3. Fem clic a Add, busquem A3CON. Fem clic a Add.

4. Omplim les dades següents:

• Actiu:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Test: Desactivat.

• Compte abonament: (opcional) Introduïm el compte d'abonament. Per defecte, si no s'introdueix res, el compte d'abonament és: 70000000

• Mapatge compte càrrec: (opcional) Existeix la possibilitat de mapejar un compte de càrrec diferent per a cada sala. Per a això, hem d'afegir l'ID de la sala i el compte de càrrec.

Per exemple: A la imatge anterior, hi veurem el mapatge següent:

{ "2": "70000050", "3": "70000060", "4": "75900000" }

Totes les factures generades a la sala amb ID 2, es carregaran al compte 70000050. Les factures generades a la sala amb ID 3, es carregaran al compte 70000060. Finalment, les factures generades a la sala amb ID 4, es carregaran al compte 75900000.

5. Fem clic a Desa per a confirmar els canvis.