- STATUS: ACTIVA

QUÈ ÉS A3CON?

A3con és el programari de comptabilitat de Wolters Kluwer per a tancar la comptabilitat dels vostres clients d'assessoria, tant si són autònoms com empreses. A partir de les dades i la informació de tots els vostres clients, a3con us permet tancar l'exercici comptable.

COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE A3CON <-> REVO?

Un cop configurada, des de la Back Office de Revo, es pot exportar un arxiu de forma senzilla per tal d'importar-lo després a A3con.

Aquests són els passos per a exportar l'arxiu:

1- Accediu a la Back Office.

2- Dirigiu-vos a Integracions.

3- Feu clic a la icona i Upload.

4- Seleccioneu el rang de dates que vulgueu.

5- Feu clic a Enviar.

Automàticament, s'exportarà l'arxiu on apareixeran totes les factures generades dins del rang de dates seleccionat, als comptes d'abonament i càrrec configurats. Si teniu diferents tipus d'IVA, es generarà una línia diferent per cada tipus d'impost i factura.

CONFIGURACIÓ A REVO

1- Accediu a la Back Office.

2- Dirigiu-vos a Integracions.

3- Feu clic a Nou i, al cercador, introduïu A3.

4- Seleccioneu A3con i feu clic a Add.

5- A la pantalla que apareix, configureu-hi les dades següents:

• Actiu:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Test: Desactivat

• Compte abonament: (opcional) Introduiu el compte d'abonament. Per defecte, si no s'introdueix res, el compte d'abonament és: 70000000

• Mapeig compte càrrec: (opcional) Existeix la possibilitat de mapejar un compte de càrrec diferent per a cada sala. Per a això, heu d'afegir l'id de la sala i el compte de càrrec.

Per exemple: A la imatge anterior, hi veureu el mapeig següent:

{ "2": "70000050", "3": "70000060", "4": "75900000" }

Totes les factures generades a la sala amb id 2, es carregaran al compte 70000050. Les factures generades a la sala amb id 3, es carregaran al compte 70000060. Finalment, les factures generades a la sala amb id 4, es carregaran al compte 75900000.

6- Feu clic a Desa per a confirmar els canvis.