NOVES FUNCIONALITATS:

• S'han afegit les opcions següents:

• Un cercador per a les comandes de Revo InTouch a la capçalera principal, que permet guanyar en rapidesa a l'hora de trobar-les i tancar-les.
    • El pagament per ítems en els iPhone / iPod Touch.
    • L'enviament automàtic a cuina de les ordres creades des de les apps externes a Revo XEF (Revo InTouch, GLOVO, DELIVEROO ...).
    • L'enviament a cuina de notes de productes ja impresos.
    • L'obertura de taules que no estan compartides.
    • Una pantalla de resum a l'apartat "A domicili" per a una gestió més bona de les comandes.
    • Una nova funcionalitat que permet afegir informació extra a l'Report X i Z, evitant així haver d'imprimir més informes.

• S'han millorat els ítems següents:

• La pantalla de les integracions de la Back Office, dotant-la d'una interfície molt més amable i útil. Ara totes les accions extra queden ben ordenades i descrites.
    • La gestió d'albarans, que permet que a les formes de pagament de l'hotel quedi guardada la informació dels pagaments.
    • La impressió dels modificadors que segueix el mateix ordre en què es configuren des de la Back Office. De la mateixa manera, es mostren de manera condensada tant a la llista de "Deliveries" com a la llista de "ordres tancades".
    • La impressió de les targetes regal que es produeix un cop tancada l'ordre per poder modificar-les sense problemes.
    • La gestió de les ordres ja pagades que vénen de Revo InTouch, permetent el tancament l'ordre amb el botó de cobrar a la vista prèvia.
    • El funcionament de les impressores ESC/ POS, que ara utilitzen el seu buzzer intern.
    • Les traduccions a d'altres idiomes.

• S'han inclòs noves integracions de programari i maquinari, així com millores relacionades:
    • Deliverect: Una plataforma que agrupa tots els canals en línia Glovo, Deliveroo, Just Eat, UberEats, Restoin i Delivery Hero.

• Suitech: Especialistes en solucions tecnològiques per a hotels.

• S'ha millorat la integració amb CoverManager, que permet:

• Separar les taules quan tanquem una ordre.
      • Rebre notes i clients.
    • S'ha millorat la integració amb Revo InTouch:

• Ara es poden fer directament ordres a taula des Revo InTouch amb l'ús de beacons.
      • S'ha afegit l'opció per a sincronitzar la carta amb Revo InTouch, de manera que s'agilita tot el procés de treball.
    • Ara la integració de GIRnet pot gestionar canals de comandes en línia.

• Aquesta nova versió és compatible amb el Slide to Dismiss de iOS 13.

• Ara Revo mPOS funciona correctament en iOS 9.3.5.

• S'ha començat a utilitzar Swift per a poder aprofitar les últimes novetats d'iOS.

• S'han inclòs noves integracions de programari i maquinari (en fase de prova/verificació final):

• Uber Eats: Plataforma de comandes en línia.
    • Planday: Plataforma per a l'organització i gestió de torns.
    • Prodelfi: Sistema per a la gestió de pagaments intel·ligents.
    • MasterYield: PMS per a la gestió de reserves d'establiments turístics. En aquesta integració s'han afegit valors perquè cada caixer pugui definir el seu identificador de TPV i per mapejar els grups generals.
    • Mews: Sistema integral de gestió hotelera.

SOLUCIÓ D'ERRORS:

• S'han millorat les opcions següents:

• Els Esdeveniments, on ara es controla millor la data de fi.
    • Les formes de pagament amb targeta que es filtren d'acord amb el perfil seleccionat.
    • La creació de comandes a domicili, comprovant abans el sistema si hi ha una adreça de destinació.

• S'han resolt les incidències següents:

• Les devolucions automàtiques que no es guardaven correctament.
    • Les formes de pagament a Perfils.
    • La que impedia el tancament d'una comanda quan l'opció "Mostrar el formulari de màrqueting" estava activada i Revo DISPLAY no responia.
    • La que enviava el formulari de màrqueting duplicat a Revo DISPLAY i donava lloc a un tancament inesperat de l'app.
    • La que tenia lloc a la integració de Axional quan a l'imprimir doble còpia, el controlador EPSON no podia imprimir fins reiniciar l'app.
    • La que generava ocasionalment un tancament inesperat de l'app, quan apareixia a la mateixa xarxa un dispositiu amb versions antigues utilitzant broadcast.
    • La que es produïa a l'obtenir els totals de Revo mPOS.
    • Amb les devolucions automàtiques i formularis automàtics impresos.
    • Amb l'adaptador Ethernet en algunes balances, que obligava a fer clic dues vegades al preu (a considerar: segons quins adaptadors tornen unes dades en connectar que han d'especificar-ne la mida a la configuració de la balança en REVO, per exemple "37").
    • La que es produïa en el càlcul del grup general quan un producte tenia assignat un grup general i es cobrava amb targeta regal.
    • La que feia que les comandes en línia no es guardaran si l'app es tancava de forma inesperada.
    • En pagar amb la forma de pagament "Cancel·lat", que provocava un tancament inesperat de l'app.
    • Amb desquadraments de cèntims en l'arrodoniment de comandes, causada per caràcters especials (ç, ñ, ä, ë ... etc.) que desordenaven els continguts de les factures.
    • Relacionada amb el pagament per ítems en iPhone / iPod.
    • Relacionada amb l'arrodoniment de l'impost en imports petits.
    • Relacionada amb els grups de modificadors

BACK OFFICE:

• S'han afegit les opcions següents:

• Estils d'impressió, que permet imprimir informes en format .pdf.
    • Sincronitzacions extra a la Master. Ara els empleats, privilegis, esdeveniments, descomptes, formes de pagament, ordres de plat ... es poden replicar de les Màster als comptes individuals.
    • Un nou tipus d'atribut anomenat keyValue que permet afegir configuracions més potents en les integracions.
    • Nous permisos amb diferents opcions (vista, activar, control total ...).
    • Més registres en el registre d'activitat.

• S'han millorat els ítems següents:

• L'informe d'auditoria de tiquets amb informació extra.
    • Les factures agrupades, que des d'aquesta versió mostren tots els seus continguts.
    • La capçalera de factura fiscal personalitzada per al país "República Dominicana".
    • L'informe de productes, on ara es mostra també el cognom de l'empleat.

• S'han solucionat els problemes següents:

• S'han afegit estils d'impressió que permeten imprimir els informes en format .pdf (Back).
    • A l'informe de producte, també es mostra el cognom de l'empleat.
    • El país fiscal "República Dominicana" té una capçalera de factura fiscal diferent.
    • S'han afegit registres addicionals al registre d'activitats.
    • L'informe d'auditoria de tiquets s'ha millorat amb informació addicional.
    • S'han afegit sincronitzacions addicionals al compte principal. Els empleats, privilegis, privilegis de devolució, esdeveniments, descomptes, formes de pagament i ordre dels plats ja es poden replicar des del compte principal a comptes individuals.
    • S'ha solucionat un problema amb l'API Nielsen i s'han afegit notificacions d'exportació.
    • S'han afegit nous valors en la integració amb MasterYield de manera que cada caisse pugui definir el seu POS ID i mapar els grups generals.
    • S'ha corregit un error que permetia afegir i modificar productes de comptes individuals continguts al compte mestre.
    • La integració GIRnet ja pot gestionar els canals de comanda en línia.
    • La integració de CoverManager s’ha millorat, ara podem rebre notes i clients.
    • Des d'aquesta versió, es mostra tot el contingut de les factures agrupades.
    • S'ha corregit la incidència en l'informe de lliurament agrupat per grups generals.
    • S'ha afegit un nou tipus d'atribut anomenat KeyValue que permet afegir configuracions més potents a les integracions.
    • S'han afegit noves autoritzacions a la Back Office amb diferents opcions (visualització, activació, control complet ...).