• Ara podeu mostrar més informació a les taules (temps transcorregut, darrera nota enviada i total).
  • Ara els ítems poden tenir una quantitat mínima.
  • Hem afegit un nou mode condensat per als tiquets de cuina/factura.
  • Si premeu el producte, es mostra el cambrer i l'hora en què s'ha afegit un contingut (Gestió de vendes per cambrer).
  • S'ha afegit una nova opció per a verificar que tots els sistemes estiguin operatius (impressores).
  • S'ha millorat el temps d'impressió de més d'un tiquet alhora.
  • Ja no podeu deixar les devolucions sense acabar, per evitar possibles errors de taules no tancades.
  • Hem afegit una nova opció per a seleccionar com es torna el canvi per a totes les formes de pagament (convertir a propina, retornar en efectiu, retornar com a targeta regal).
  • Ara podeu editar els modificadors de contingut ja afegit a la comanda.
  • S'ha afegit les integracions de PMS Mews (programari dedicat a la gestió hotelera).
  • S'ha afegit l'opció de no mostrar els grups modificadors automàticament
  • Les devolucions completes ara es resten del nombre de comensals, i les devolucions parcials els deixen a 0, de manera que els informes mantenen tot el sentit.
  • S'ha actualitzat la integració de Glory per tal de donar suport a la seva nova màquina.
  • Ara podeu afegir diversos productes dels contenidors sense haver-los d'obrir de nou. N'hi ha prou de fer clic diverses vegades sobre el producte per tal d'afegir-lo a la comanda.
  • Ara la configuració del dispositiu es desa quan es tanca la sessió.
  • Quan es rep una nova notificació a domicili, també es reprodueix un so.
  • Quan creeu una nova comanda a domicili, ara podeu repetir una de les darreres comandes del client.
  • S'ha millorat la interfície d'entrada de modificacions, ara és més ràpida i fins i tot es poden editar les seleccions al mateix moment.
  • A les comandes actuals, hi ha una nova icona per identificar les devolucions completes i parcials.
  • La informació de quantitat ja impresa s'ha afegit al pop-up d'informació de contingut.