En aquest article, veurem com configurar una balança compatible amb Revo amb una impressora Epson, connectades entre elles amb un RS-232 (sèrie) per a un funcionament correcte.

Actualment, amb Revo, només és possible utilitzar la balança amb impressores Epson compatibles. Han estat provats amb les balances que podem veure a les balances compatibles.

Configuració de la Back Office

Per tal de configurar la impressora perquè pugui llegir les dades correctament a Revo, entreu a Back Office Xef/Back Office Retail, aneu a la secció de configuració i entreu a Caixers/Calaix.

Veureu un llistat de calaixos d'efectiu configurats al nostre compte. Heu de modificar el que té la balança connectada, o el que pensem fer-hi servir. Per fer això, feu clic al botó i, a la finestra que apareix, afegiu-hi la configuració de la balança als camps següents:

• IP de la balança: Deixeu-la en blanc si està connectada amb un RS-232. Entreu la IP en cas que es faci servir un convertidor.
  • Port de balança: Port que s'utilitzarà per a la balança. Entreu 2000.
  • Longitud de connexió: Definiu la distància de connexió de la impressora amb la balança. Per defecte, entrem 11, però això pot variar si la comunicació no és correcta entre els dos dispositius.

Balances compatibles

Epelsa 56-PPI

Tot seguit veureu com es configura la balança Epelsa 56-PPI amb el protocol correcte per a Revo, connectat a la impressora amb un RS-232 (sèrie), sempre que el pes s'enviï correctament a l'aplicació.

1. Feu clic a la tecla i torneu a engegar la bàscula alhora, fins que a la pantalla es mostri la versió del programa.
  1. Feu clic a T durant 2 segons fins que la pantalla mostri SETUP.
  1. Feu clic a 3 fins que aparegui USUAL.
  1. Feu clic a 3 i la pantalla mostrarà el protocol RS-232 actual.
  1. Feu clic a C tants cops com sigui necessari per a seleccionar el tipus de protocol B-1.

2. Feu clic a per a guardar, la pantalla mostra el missatge "Good" i la balança es reinicia.