A partir de la versió 2.4 de Revo Xef, s'ha afegit un nou assistent a les opcions de Comandes d'avui com a guia per realitzar diferents accions un cop s'ha tancat i cobrat la comanda.

¿Com s'accedeix a Comandes d'avui?

Per tal d'accedir a les comandes d'avui des de l'aplicació Revo Xef, seguiu els passos esmentats a continuació:

1- Aneu al menú Revo a la banda superior esquerra, indicat amb una icona r.

2- Seleccioneu l'opció "Comandes d'avui"

3- A la banda inferior dreta de l'iPad hi veureu una tira amb tres punts "...".

Dins d'aquesta secció, podreu gestionar una sèrie d'accions per a les vostres comandes.

Nota: Abans d'utilitzar qualsevol de les accions esmentades a continuació, heu d'haver seleccionat l'ordre a modificar.

Les accions ràpides que podeu utilitzar pel que fa a una comanda són les següents:

• Vull modificar la forma de pagament

1- Busqueu la factura o les factures creades a partir de la comanda desitjada i canvieu la forma de pagament seleccionant el pagament que es vol modificar.

2- Deseu l'operació un cop realitzats els canvis.

• Vull cancel·lar un pagament

1- Busqueu la factura creada a partir de la comanda i seleccioneu-la.

2- Veureu el missatge: "Voleu cancel·lar el pagament?"

3- Introduïu un motiu per a cancel·lar el pagament de la comanda.

4- Trieu si voleu tornar a obrir la comanda o continueu sense fer cap altra modificació.

• Vull enviar la factura per correu electrònic

1- Seleccioneu un client per a enviar-li la factura. Teniu dues opcions per fer-ho:

• Entreu a la secció Factures i assigneu el client.
  • Des de la mateixa secció on esteu (...), marqueu l'opció "Vull assignar un client a la factura".

2- Un cop assignat el client, seleccioneu l'opció "Vull enviar la factura per correu electrònic".

• Vull assignar un client a la factura

Com ja heu vist a la secció anterior, és tan senzill com seleccionar un client creat prèviament de la llista o crear-ne un de nou ("Nou client ...").

A més, des d'aquest menú podeu editar els clients ja creats.

• Vull fer una devolució

1- Tan bon punt marqueu aquesta opció de la comanda, s'obrirà automàticament la comanda per tal de procedir a la devolució. Els pagaments realitzats a la comanda no s'esborraran.

Hi ha dues maneres de fer la devolució:

• Total: No cal eliminar cap element que aparegui a la comanda reoberta.

• Parcial: Tots els articles facturats apareixen a la comanda reoberta. Guardeu només els productes que vulgueu retornar.

2- Seleccioneu com fer la devolució de la comanda: Amb una devolució en efectiu o amb una targeta regal.

• He tancat la comanda per error i vull tornar-la a obrir

1- Quan seleccioneu aquesta opció, l'aplicació sol·licitarà el motiu de la reobertura.

2- Després del pas anterior, es tornarà a obrir la comanda de forma virtual. Podeu tornar-li a assignar una taula si voleu.

• Vull reimprimir la factura amb una descripció personalitzada

Per tal d'afegir una descripció personalitzada a la factura a petició del client, heu de fer el següent:

1- Indiqueu per nombre la quantitat d'articles consumits.

2- Indiqueu el nom que cal donar als articles.

Nota: Aquesta acció no modifica la comanda original en quantitat i articles consumits.