App

• Revo Display pot mostrar els formularis de màrqueting per tal que els vostres clients puguin omplir-los.
  • S'ha afegit una nova opció als formularis de màrqueting: "Satisfacció".
  • Podeu activar i desactivar els mètodes de pagament segons el perfil.
  • Ara les comandes TPV offline es poden posar en espera,.
  • S'ha integrat la gestió de presències amb GIRNet.
  • S'ha afegit la compatibilitat amb Epson Direct Print.
  • Podeu triar la mida dels elements del selector de menús.
  • En carregar una comanda a domicili des de la pantalla general, el client s’assigna automàticament a la factura.
  • No es pot sortir de la pantalla de creació de comandes a domicili només fent clic a fora, per tal d'evitar que es tanqui sense voler i haver de tornar a afegir la informació.
  • S'ha afegit un accés directe al registre d'activitats d'una comanda a la pantalla de detalls de la mateixa comanda.
  • S'ha afegit una opció de configuració per evitar preguntar-vos quin ordre de plat voleu imprimir i imprimir-les sempre.
  • Quan creeu una factura agrupada, podeu seleccionar un mètode de pagament i actualitzar tots els pagaments de les factures agrupades alhora.
  • Les factures agrupades obtenen l'estat de Pagat / No Pagat.
  • L’opció de tornar a imprimir l’última factura del TPV s’ha traslladat a Accions, per tal de deixar que es mostri el resum de l’última comanda.
  • Els bloqueigs de l'aplicació o els apagaments manuals s'afegeixen ara al registre d'activitats.
  • Es poden definir tarifes per als productes del menú.
  • La millora de la integració amb Glovo; ara podeu gestionar completament el menú dins de Revo i, després, sincronitzar-lo amb Glovo, escollir les categories i la tarifa que s’ha de mostrar a Glovo.
  • El text legal es pot afegir al final de les factures.
  • S'ha afegit el permís per canviar la forma de pagament.
  • En cancel·lar les comandes, les impressores són notificades i la comanda es suprimeix al KDS.
  • La integració amb Worldcoo https://www.worldcoo.com, per tal de permetre als vostres clients fer petites donacions a una ONG.
  • Tots els mètodes de pagament poden requerir ingressar al fons de caixa final.
  • S'ha afegit una nova casella de selecció per habilitar / desactivar les notificacions de l'enviament d'integracions.
  • Order broadcasting
  • Printers Discovery
  • S'ha afegit l'opció de sol·licitar els comensals en mode TPV.
  • Per als totals negatius, s’afegeix al bitllet un missatge de "Atenció".
  • S'ha afegit l'opció de sincronitzar els dispositius automàticament.
  • S'ha millorat el sistema d'enviament de factures per correu electrònic. si no heu especificat un client, el sistema ho sol·licita i si el client no té una adreça de correu electrònic, el sistema també ho sol·licita.
  • La velocitat de resposta de mPos s’ha millorat molt, ja que ara es inicialitza només una vegada.
  • S'ha afegit la difusió al KDS quan notifiqueu la sala.
  • S'ha afegit un nou mètode de treball per emportar per imprimir el bitllet d'espera juntament amb el bitllet de cuina.
  • S'ha afegit un nou mètode de treball DDS, que permet veure l'estat de les comandes dels clients.
  • S'ha afegit una nova opció al KDS per permetre que el sistema notifiqui automàticament Xef en tancar la comanda.
  • Ara els continguts queden associats al cambrer que els introdueix, en comptes del que obre l'ordre.
  • Ara es pot utilitzar el selector d'empleat ràpid en qualsevol mode de treball.
  • S'ha afegit un nou tipus de selector d'usuari, transparent; d'aquesta manera, quan es bloqueja pel pin, queda de manera que es vegin les taules i quan es prem l'iPad és quan demana el pin.
  • Ara es pot posar el nom de la impressora bluetooth al camp IP de la configuració de la impressora.
  • Ara si no es pot guardar la comanda per falta de connexió, es tornar a intentar 2 cops de forma automàtica, abans de notificar a l'usuari d'un error.
  • A les comandes a domicili, ara es pot escollir una adreça ja usada pel client en una altra ordre de delivery, el que pot agilitzar molt la introducció de la mateixa en els casos recurrents ..
  • S'ha millorat el flux de la devolució, ara es pot fer sencera o bé parcial amb un millor assistent.
  • Ara es poden crear taules virtuals en mode offline, aquestes quedaran en l'iPad fins que torni internet.
  • Ara es pot escollir les còpies en assignar un repartidor a domicili.
  • S'ha afegit suport per a les impressores epson bluetooth.
  • S'ha afegit la restricció de tancar torn amb taules obertes, però només l'últim.
  • Ara es pot afegir una nota en els descomptes personalitzats.
  • Ara no es poden associar les notes a cuina amb ordres de plat, i aquestes no van a sortir si no hi ha algun plat amb aquest ordre.
  • Nova opció per a restringir poder afegir productes al final (sempre, pregunta, mai, no es mostren).

Back

S'han afegit totalitzadors a l'informe d'ingressos / resultats.

Solució d'errors

• Corregeix un error en aplicar un descompte per al contingut mitjançant el motor de cerca.
  • El KDS duplica l'ordre de plats de la Back Office.